Moderator: Anirysova
Anna Rozalska napisał(a):Oczywiście ,ze one wszystkie sa jak nasze dzieci. Mam juz dorosłego syna więć Lamię traktujemy jak córeczkę.
Też denerwowałabym sie gdyby jej coś dolegało. Czy ufasz swojemu wetowi? Podał przyczynę tych biegunek/
Może powinien zlecić jakies badania.
MRUCZanka napisał(a):Mam pytanko - dziś Benek miał dosłownie sra...ęNie wiem czym to było spowodowane - czy tymi papierówkami co podżera na placu, czy może kawałeczkiem kiełbaski z grila, czy jeszcze wcześniejszym fragmentem chleba z masłem
Obstawiam na tę niewielką ilość kiełabski, ale żeby aż taka biegunka??
Poczytałam cały wątek i doszłam do wniosku, że najlepiej będzie, jeśli nie dostanie kolacji - troszkę się przegłodzi, może do rana przejdzie - wieczorem już był efekt, ładny bobek,ale nadal zalatywał biegunką
Czy może to też być spowodowane namoczoną karmą? Skończyła nam się karma od hodowcy, przez 2 dni dostawał awaryjnie Frieskies, bo czekaliśmy na Pro Plan - jak już przyszedł, okazało się, że groszki są większe,niz dostawał wcześniej, i stwierdziliśmy, że może trzeba je namoczyć.... Po samym nowym Pro Planie miał fajne bobki, ale ta nagła dzisiejsza biegunka bardzo mnie zaniepokoiła... a może za wcześnie na stresowanie się?
Powrót do - Choroby układu pokarmowego, zatrucia i alergie pokarmowe
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości