Moderator: Anirysova
Danka napisał(a):Słuchajcie, potrzebuję rady. Nasz Credo ma teraz druga biegunkę w przeciagu jakos tak ponad tyg, nie jest tak że si eodwadnia bo pije duzo i wogóle apetyt cały czas ma i je tyle co normalnie, ale dzis w nocy budził nas znów 4 razy na kupke i była jaka była no biegunka i tyle, zadnego sluzu czy krwii. Nie kontaktowalismy sie jeszcze z lekarzem bo w srode mamy jechac na 3 szczepienie psiaka i wtedy chcielismy o to zagadnąc, ogólnie jest wesoły io psoci jak zwykle wiec w zachowaniu różnicy nie ma, dzi srano byl troche niemrawy ale to tez pewno dlatego że nie wyspał sie jak zawsze...dałam mu na noc wczoraj nifuroksazyd i dzis rano powtórzyłam, oczywiscie próbuje wszytsko co sie nawinie, je trawe, ziemie i inne rzeczy, pilnujemy przynajmniej sie staramy zeby nei pił wody z jakichs kałuż czy cos takiego choc chyba napewno w 100% nie jestesmy w stanie, moze cos zjadł, bo ju znei raz zdarzyło mi si ewyjmowac mu z mordki jakiegoś robaka albo slimaka które chciał spróbowac( no kuchnie to on sobie wyszukaną ustalił)
no wiec nie wiem czy mam sie tym martwic czy poczekać aż minie skoro zachowuje sie normalnie- PORADŹCIE!
Powrót do - Choroby układu pokarmowego, zatrucia i alergie pokarmowe
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości