Moderator: Anirysova
Bożena od Pretora napisał(a):Pretor dopiero 6 dni bierze ten encorton.Bardzo duzo pije i bardzo sika-ale o tym wet nam powiedziała.Może te wymioty nie z tego, tylko cos sie jeszcze przyplatało innego.No ten wycinek to nie odrazu teraz , mówiła tylko że trzeba będzie jeżeli to nie zniknie.Nie wiem czy jutro rano mu jeszcze dać ten encorton ?Miał brać jeszcze 5 dni.
Nie bardzo chcialam mu dawać ten lek ale mąż mówi ze jak wet kazala to trzeba.
Encortonu raczej nie mozna odstawiac nagle-tylko dawkami malejącymi... :roll:
No ten wycinek to nie odrazu teraz , mówiła tylko że trzeba będzie jeżeli to nie zniknie.
Nie bardzo chcialam mu dawać ten lek ale mąż mówi ze jak wet kazala to trzeba.
Bożena od Pretora napisał(a):Pretor nigdy nie chorował więc jestem jakby niedoświadczona pod tym względem. Lekarka podała encorton głównie ze względu na to lizanie łapy, bo mu sie coraz bardziej ta ranka zaogniła, mimo że bardzo pilnowałam , zawijałam to zawsze potrafił wykombinować coś i lizać. Mówiła że po encortonie powinno go przestać swędzieć i nie będzie lizał. A przy okazji może pomoże na te guzki jeżeli to są zmiany tylko zapalne. Kurcze mogłam najpierw tutaj u Was zapytać o opinie. Dzisiaj idziemy do weta popołudniu, zobaczymy co powie.Jak cos to pójdziemy do innego.
Powrót do - Choroby układu pokarmowego, zatrucia i alergie pokarmowe
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości