Moderator: Anirysova
Szam napisał(a):Nasze jedza Biomilla juz 3ci rok i nigdy nie robily czarnych mazistych kup.
Tak jak mowia dziewczyny, czarne kupy o zapachu zelaza to mozliwe krwawienie z przewodu pok.
Bogna30 napisał(a):Szam napisał(a):Nasze jedza Biomilla juz 3ci rok i nigdy nie robily czarnych mazistych kup.
Tak jak mowia dziewczyny, czarne kupy o zapachu zelaza to mozliwe krwawienie z przewodu pok.
Pojemnik przygotowany, rano wymarsz.jestem wystarszona jak zając przy nagonce tą krwią!
Wojteq napisał(a):Mój pies miał okresowo luźny stolec wymieszany ze śluzem i z krwią. Okazało się, że tak reaguje na najmniejszy kawałek żółtego sera. Jakaś przesadna reakcja pokarmowa. Ser wręcz uwielbia, porywając go mojemu malutkiemu synkowi kiedy może. Zwracam teraz na to dużą uwagę, aby nie dobrał się do sera i jest ok.
Byłem zaskoczony, że aż tak pies może reagować na niektóre pokarmy. Kiedyś moje inne psy nie miały takiego problemu. Spróbuj odstawić ten ser i poeksperymentuj z odstawianiem innych dodatków. Może akurat.
Bogna30 napisał(a):Myślałam,że biały ,wiejski ser jest zdrowy
Bogna30 napisał(a):Dziękuję.Myślałam,że biały ,wiejski ser jest zdrowy
kerovynn napisał(a):Bogna30 napisał(a):Myślałam,że biały ,wiejski ser jest zdrowy
Bo ogólnie to jest zdrowy - z tym, ze nie dla kazdego.
Esia wciąga ser biały i żółty i zero problemów. Ale może Twój pies jest na coś uczulony albo czegoś nie trawi...
Powrót do - Choroby układu pokarmowego, zatrucia i alergie pokarmowe
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości