Moderator: Anirysova
nugatika [katasia] napisał(a):a ja mam pytanie, kim jest Adam Janowski?
Jestem dosc nowa w rasie, mam jego ksiazke o bernenczykach, bardzo mi sie podoba, moze w niej duzo znalezc, ale nie mam pojecia kim ta osoba jest.
Moze głupie pytanie, ale tak z ciekawosci zapytam
Barbapapa napisał(a):nugatika [katasia] napisał(a):a ja mam pytanie, kim jest Adam Janowski?
Jestem dosc nowa w rasie, mam jego ksiazke o bernenczykach, bardzo mi sie podoba, moze w niej duzo znalezc, ale nie mam pojecia kim ta osoba jest.
Moze głupie pytanie, ale tak z ciekawosci zapytam
Z tego co się dowiedziałam, to ma sklep z art. zoologicznymi gdzieś w dalszej okolicy Warszawy
AmoR napisał(a):amor ma juz na koncie 3 zw. mł i jednego BOBA takze warto z nim jezdzic... Poprstu niektorzy sedziowie sie czepiaja i chcemy to skorygowac (o ile moza i sie dac) a jesli chodzi o glowe to prawie zawsze mial w opisie : "typowo samcza głowa"
AmoR napisał(a):amor ma juz na koncie 3 zw. mł i jednego BOBA takze warto z nim jezdzic... Poprstu niektorzy sedziowie sie czepiaja i chcemy to skorygowac (o ile moza i sie dac) a jesli chodzi o glowe to prawie zawsze mial w opisie : "typowo samcza głowa"
krzysztof napisał(a):Jasne, że jeździć warto tylko, co masz zamiar zrobić dalej, jak się uprzesz to i reproduktora wydrepczesz tylko, po co powielać tą wadę to
Powrót do - Schorzenia oczu, uszu, nosa i zębów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości