Zadzwoniłam przed chwilą na Czerniaków i bingo! 18:00

Moderator: Anirysova
Anirysova napisał(a):Ja ci odpowiem: W Lublinie najlepszy okulista to Dr hab Ireneusz Balicki (ma uprawnienia do wydawania certyfikatów).
wiki1710 napisał(a):Jolu, a czy kojarzysz może nazwiska wetów z Lublina (lub źródło gdzie znaleźć nazwiska tych co zdali egzamin)?
Cefreud napisał(a):tłum pacjętów nie jest wyznacznikiem geniuszu weta(przykład klinika Krakvetu i dr.Orzeł co rtg klatki Freuda zrobić nie potrafił,a kolejka do niego jak do mięsa za PRL'u)
Jak nie dasz rady podjechać wyślij maila do Garncarza.On rozwieje Twoje wątpliwości
Wiem Karola, wiem.Cefreud napisał(a): Magda pisałam Ci wcześniej o konsultacji u Garncarza (...) Jak nie dasz rady podjechać wyślij maila do Garncarza.
Majszczur napisał(a): Dzieki Bogu, że udało się nam dzisiaj dostać do dr. Garncarza.
Majszczur napisał(a):Kurcze ja próbowałam wczoraj właśnie do dr Garncarza i powiedziano mi, że ma miejsc
Zadzwoniłam przed chwilą na Czerniaków i bingo! 18:00Dzięki Jolka
MagdaMR napisał(a):Wiele lat temu przerabiałam grudkowe zapalenie trzeciej powieki na moim ówczesnym jamniku. Mój pies miał przeprowadzony zabieg wymrażania ciekłym azotem. Grudki nigdy się nie odnowiły. Wówczas ten zabieg wykonywała dr Krystyna Ratajska na SGGW, a dr Garncarz był ledwie jej asystentem. Dr Ratajska przyjmuje obecnie tu:
http://www.anima.waw.pl/
Powrót do - Schorzenia oczu, uszu, nosa i zębów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość