Potrzebny kontakt do weta - dr Jarocki, Warszawa!!

Moderator: Anirysova

Potrzebny kontakt do weta - dr Jarocki, Warszawa!!

Postprzez saganka » 2007-11-21, 10:28

Bardzo pilnie poszukuje namiaru na dr Zbigniewa Jarockiego. Znacie moze? Ktos byl u niego??
saganka

Ostrzeżeń: 0

Postprzez Barbapapa » 2007-11-21, 12:51

bywa sekretarzem Krajowej Rady Lekarsko-Weterynaryjnej; członkiem Krajowego Sądu Lekarsko-Weterynaryjnego
Sporo publikuje w magazynie weterynaryjnym m.in Moczówka prosta i inne przyczyny wielomoczu
Autor: dr n. wet. Zbigniew Jarocki
Zespoły objawowe manifestujące się zwiększonym pragnieniem (polidypsja - PD) i wielomoczem (poliuria - PU) są stosunkowo częstym syndromem u psów i wciąż sporym problemem klinicznym z uwagi na konieczność diagnostyki różnicowej obejmującej wiele chorób.

tu go spróbuj namierzyć: http://www.weterynarz-podpowiada.info/baza_lecznic.html
i efekt Konsultacje Weterynaryjne Gabinet Weterynaryjny

05-230 - Kobyłka

Poland
ul Dojazdowa 77
602299925
603290000
Lekarze weterynarii : Zbigniew Jarocki

Nie znam go i nic na jego temat niesłyszałam; nie wiem czy wszystko co napisałam dotyczy tej samej osoby, bo z jednej strony ma gabinet wet., a z drugiej jest napisane- dr.niepraktykujący- ale może że znim jest jak z dr n. wet Wojnowskim
Barbapapa

psy: Wobler(DSPP,Dublin(7/11/14);Znak Zodiaku(*14/8/10)
Hodowla: Barbapapa-psy

Postprzez Anna Rozalska » 2007-11-21, 19:59

Witam. Dr. Jarocki przyjmuje w klinice w Warszawie przy pl. Hallera 6. tel. 022 618-51-51.
Nie słyszałam tylko czy to dobry czy zły lekarz. Ja tam chodzę ale do dr. Czerwieckiego. Czy dr. Jarocki jest może kardiologiem?
Anna Rozalska

psy: Lamia Aninbernus TM Inzaghi
Hodowla: Kamień Milowy

Postprzez saganka » 2007-11-21, 20:12

Ania, dzieki wielkie!! on zajmuje sie nerkami
saganka

Postprzez Roxanka » 2007-11-21, 22:09

Kasia nerkami zajmuje się też dr.Puławski. Przyjmuje w lecznicy na Krasińskiego 33a. Telefon 22 639 80 82 email awpulawski@wp.pl .
Nie wiem czy kojarzysz - na starym forum był apel dot. psów po Enzo. Sprawa dotyczyła właśnie nerek. Jak byś chciała coś bliżej daj znać.
Do niego jeździła też Ania Berenkowa.

PS. Nie znam Jarockiego, ale z Czerwieckim mam kilka złych doświadczeń.
Roxanka

psy: TUNDRA Maltabar [']

Postprzez Anna Rozalska » 2007-11-22, 09:43

Dlaczego masz złe doświadczenia z Czerwieckim? ja chodzę do niego już 12 rok i nigdy nie zrobił czegoś nie tak. Chłoniaka złośliwego u mojej rottweilerki wykrył w pierwszym stadium choroby.
Anna Rozalska

Postprzez Roxanka » 2007-11-22, 19:28

Ania trzeba przyznać, że on ma dobry kontakt z psami i nie twierdzę, że nie potrafi postawić prawidłowej diagnozy. Niestety po operacji kiedy nastąpiły komplikacje nie bardzo mogłam liczyć na pana doktora, był dostępny tylko w godzinach urzędowania, telefonu komórkowego nie odbierał. Miałam wrażenie, że kiedy sytuacja zaczęła się wymykać spod kontroli robił dobrą minę do złej gry, zwodził nas trochę nie bardzo wiedząc co robić, a nie zalecił żadnej konsultacji. Niestety sunię straciłam, a przez to że za długo go słuchałam i zareagowałam za późno umarła w męczarniach. Nie mogę sobie wybaczyć - przynajmniej tego mogłam jej oszczędzić.
Roxanka

psy: TUNDRA Maltabar [']

Postprzez Anna Rozalska » 2007-11-23, 10:16

To faktycznie nie w porządku. Tą operację przeprowadzł on?. Rzeczywiście on przyjmuje tylko w godzinach urzędowania ale mówi, że jakby sie coś działo to należy jechać na Gagarina. To jest między innymi jego klinika. Poprzednia sunia miała dwie operacje i wszystko było ok. Jeżeli nie jest w stanie kontynuować leczena na Hallera bo nie ma tam aparatury kieruje na Gagarina. Nie mogę mieć pretensji ani do niego czy innych wetów na Gagarina ponieważ leczeniem chłoniaka zajęli się profesjonalnie. Niestety sunia przgrała walkę z tym choróbskiem pomimo całej seriii chemii.
Anna Rozalska

Powrót do - Inne schorzenia