Oj sie zryczalam dzis tak ze az chwilowo nie mam juz czym buczec

Barbel dziekuje za tego Chomiczka bo spowodowal usmiech na mojej twarzy

spanikowalam strasznie bo w zeszlym tygodniu kilka razy utylaka ale to bylo po dlugim spacerze i pomyslalm ze od zakwasow

do tego raz na jakis czas sobie odkaslywala wiec jak ja dzis rano zobaczylam taka zapuchnieta to mi sie slabo zrobilo i w glowie powstal najczarniejszy scenariusz.
Wrocilysmy z SGGW (DR.Jagielski juz tam nie przyjmuje

)przyjal nas bardzo mily mlody dr.zrobilysmy przeswietlenie pluc(czyste, wyszla znowu spondyloza kregoslupa )morfologia podobno dobra wynik bede miec wieczorem bo dr. wysle mi prywatnie z domu bo w lecznicy jest popsute lacze

Wszystko obmacane zadnego urazu nie ma, to nie slinianki i nie zeby. W opisie mamy deformacje wargi dolnej i gornej w okolicy lewego kąta ust z miernie powiekszonym wezlem chlonnym zuchwowym, zmiana ma charakter obrzeku miejscowego, podejrzenie reakcji alergicznej. Pozostale wezly nie powiekszone. Dr. pytal czy cos jej nie ugryzlo tylko co o tej porze roku

mamy jedynie pajaki bo mam z nimi uklad o nieagresji za co wylapuja mi inne owady
Wskazania od weta sa takie ze jesli do jutra nie bedzie zadnej reakcji na podane leki to idziemy na biopsje
Dostala antybiotyk i krotko dzialajacy steryd, przed ktorym sie wzbranialam ale wytlumaczono mi ze jest na tyle slaby ze jesli mialoby to byc cos innego niz alergia to nie zaburzy diagnozy
Linco-spectin inj.7,6ml
Dexaven inj. 8mg
Jesli leki zadzialaja to przez 5dni mamy podawac antybiotyk.
Bardzo dziekuje wszystkim za kciuki, to niesamowite jak duzo to daje mimo tego ze wirtualnie i ze z wiekszoscia sie nie znam a czasem i niezgadzam w ostrych dyskusjach

a mimo to moge liczyc na dobre fluidy

Dziekuje za opier..., ktory dzis dostalam bo postawil mnie do pionu i pozwolil w inna strone skierowac mysli

Narazie trzymam sie pozytywnych mysli

i poprosze o potrzymanie jeszcze kciukow za moja Chomiczke
pozdr