Indianko robale są wykluczone,bo ja co 3-4 m-ce posyłam kupy obu czortów do badania,i wyniki są czyste jak łza-czekoladki robią jak malowane ,bez dodatkowych pasażerów na gapę

3-berny-jeżeli to jest tylko problem z szatą to nie będę sobie nawet głowy zawracać ,bo w niczym jej to nie będzie ujmowało,a badania krwi to i tak jej robię,a teraz dodatkowo co 6-mcy będę robiła hormony,żeby czegoś nie przegapić-mam zboczenie zawodowe i wolę czasami dmuchać na zimne
MB-ja mam taki skorpioniowski charakter ,że gotuję się w ciągu sekundy,a jeżeli chodzi o moje psy obecne i nie żyjące,to jak się coś im dzieje ,to gotowa jestem zrobić dla nich wszystko,a najbardziej wkurza mnie ludzka ignorancja,brak wiedzy i wykształcenie za "świniaka"-bo weci u nas skończyli studia i nic nie robią w celu dokształcenia i pogłębienia wiedzy(są tylko od szczepień,sterylek planowych i ewentualnie ekstremum to u niektórych obrobienia psa po skręcie,lub wypadku-oczywiście w lekkim stanie)-a stwierdzenia z ich strony,że jestem nadgorliwa jak to służba zdrowia powoduje włączenie się u mnie kolców(dobrze teraz rozumiem swojego kolegę,który sam operował swojego psa ,wysyłał histopatologię do badania i sam prowadził leczenie-oczywiście w ludzkim szpitalu,bo stwierdził,że z wetami się nie dogada-bo nikt nie chciał się podjąć leczenia i jedyną ich propozycją była eutanazja).
A jeżeli chodzi o kasę za badania ,to naprawdę nie robi mi to różnicy,bo jakby nie było mnie stać na jej leczenie czy diagnozowanie,to mogłabym sprzedać wszystko co mam i zamieszka,ć z nią w kartonie pod mostem-tylko po co robić coś co i tak jest niewiarygodne,mogli zadzwonić i poprosić o dosłanie nowej próbki krwi-kasa to rzecz nabyta(a w sumie to już lekko poszło 1,5 tyś przez ostatni miesiąc i wcale mi to nie przeszkadza,chodzi mi tylko o to,aby dziewczynka była zdrowa,szczęśliwa i aby moje dziecko ,które się niedługo urodzi mogło się cieszyć obecnością 2 kudłaczy -my z SZM mówimy wszystkim,że mamy już 2 dzieci,a 3 jest w drodze

Aniu kerovynn-ja sie nie denerwuję ,tylko szlag mnie trafia z powodu ludzkiej głupoty i krótkowzroczności w niektórych tematach-w moim podlaskim zaścianku weci zatrzymali się w prehistorii,a w sumie to każą sobie płacić za swoją "wiedzę"jak za złoto(przecież nikt mi jej nie chciał otworzyć,jak miała ropomacicze-więc po scenie i ostrej wymianie zdań i rzuceniu kasy na stół dopiero się tego podjęli ,ostatnie wyniki sama wysłałam,bo żadnego u którego byłam nie widział problemu-po prostu zabić to za mało)
Jeszcze raz dziękuję wszystkim za słowa otuchy i rady

A dzisiaj zakupiłam jej EFA Olie,Vita-min plus dla kobiet,Gold Omega 3, i od tygodnia dodatkowo podaję jej łyżkę tranu -zobaczymy co z tego będzie.