Moderator: Anirysova
agusia_x napisał(a):Tak teraz widzę, że ze szczeniakami to jak z małymi dziećmi (mam i to i to) trzeba mnieć oczy dookoła głowy.
gatta napisał(a):(...)Mam straszne wyrzuty sumienia, że jej nie dopilnowałam!i teraz się Mała przeze mnie męczy!
Daria + Chila i Luna napisał(a):ale jak dla mnie dziwne zezby pies tak sam z siebie zjadl druciki, raczej wola smieci cos co pachnie, albo cos czym sie moze bawic, moze ktos rozklada po okolicy np jakies zarcie w ktorym upycha druciki? albbo w zadawie gdzies(...)
gatta napisał(a):Mam straszne wyrzuty sumienia, że jej nie dopilnowałam!i teraz się Mała przeze mnie męczy!
Elmo napisał(a):gatta napisał(a):Mam straszne wyrzuty sumienia, że jej nie dopilnowałam!i teraz się Mała przeze mnie męczy!
Bzdury. Nie upilnujesz wszystkiego, Gatta chce poznawać świat. Ten wiek jest najgorszy pod tym względem i musimy mieć oczy dookoła głowy, ale to nie zmienia faktu że to nie jest Twoja wina.![]()
No i bardzo się cieszymy, że nam siostra zdrowieje
marieanne napisał(a):Elmo napisał(a):gatta napisał(a):Mam straszne wyrzuty sumienia, że jej nie dopilnowałam!i teraz się Mała przeze mnie męczy!
Bzdury. Nie upilnujesz wszystkiego, Gatta chce poznawać świat. Ten wiek jest najgorszy pod tym względem i musimy mieć oczy dookoła głowy, ale to nie zmienia faktu że to nie jest Twoja wina.![]()
No i bardzo się cieszymy, że nam siostra zdrowieje
Zgadzam się. Nasze niestety też mają śmieciarskie zapędy, i o ile Zuzia puszcza w 99%, to Bohun - niestety nie. I dlatego przestaliśmy w kilka fajnych miejsc jeździć na spacery czy nad wodę - bo jest mnóstwo śmiecia i wolę nie myśleć, co może zeżreć.
Jak z dzieckiem - nawet, jak człowiek zrobi wszystko, co może (a jestem pewna, że wy zrobiliście), to czasem i tak zrobi to psie dziecię po swojemu. Niestety
Ale nie obwiniajcie się - nie dosć, ze to nic nie pomoze, to jeszcze żadna w tym wasza wina
2tyg temu pojechaliśmy do Warszawy i byłysmy z Expertem i Glamour nad rzeką i w trawie nam dziewczyny znikały z oczu... może tam gdzieś je znalazła... NIE WIEM!
kreska napisał(a):Widzialas te druciki ,ktore z niej wyszly?moze ona pozarla jakies male haczyki/haczyk z rybkaniestety czesto sie tak zdaza ze wedkarze zostawiaja rybke z ...na brzegu
co kolwiek to bylo mam nadzieje ze juz wyszlo ..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości