Moderator: Anirysova
to jest kolejna rzecz mająca ułatwić m. innymi postawienie diagnozy
Barbapapa napisał(a):A jak można powtórzyć stan organizmu, aby zrobić zdublować wyniki. Przeczytaj "co robi" biorezonans. Jest to podany wynik stanu organizmu tu i w tej chwili, jeśli za jakiś czas przebadasz organizm, który nieustająco się zmienia ( chyba że masz na ten temat inną wiedzę)to stosując to samo oprogramowanie wynik nie będzie identyczny, dokładnie tak samo jak badanie krwi, moczu etc. Powtarzasz to samo badanie, ale wyniki będziesz miała różne, tak zmienia się organizm, który cały czas pracuje. Mogę też porównać z przeglądem samochodu, jeśli będzie przykładem bardziej obrazowym. Cyklicznie wykonujesz przeglądy i za każdym razem wyniki diagnostyczne są nie co inne, z reguły coraz "gorsze" bo samochód się zużywa, części starzeją.
jesli w tym samym dniu ten sam aparat , tak samo zprogramowany u tego samego pacjenta daje rozne odczyty to jak mozna zdiagnozowac chorobe?
kreska napisał(a):Piszesz ze aparat Mora zdiagnozowal grzyby , ktore spowodowaly nowotwor ale sekcja go nie wykazala to gdzie sie podzial?bardzo bym chciala zrozumiec te zawilosci![]()
pozdr
Busola napisał(a):myslę że wiele zalezy od tego jak dobrze wyedukowany jest ...nie wiem jak go nazwac ..."operator" .
W przypadku usg np. również liczy sie wiedza, byle lekarz nie znajdzie stanów chorobowych a radiolog wyszkolony do tego tak. sAdzę że zła sława biorezonansu wywodzi się własnie od oszołomów którzy myślą że potrafią a mają jedynie sprzęt, nie wiedzę.
nie wystarczy mieć wędkę, trzeba również wiedzieć jak jej używać
Barbapapa napisał(a):kreska napisał(a):Piszesz ze aparat Mora zdiagnozowal grzyby , ktore spowodowaly nowotwor ale sekcja go nie wykazala to gdzie sie podzial?bardzo bym chciala zrozumiec te zawilosci![]()
pozdr
Przykro mi że nie przeczytałaś zamieszcznego wyniku sekcji ( a po to właśnie go w całości zamieściłam). Jest wprost napisane jaki nowotwór znaleziono.
kreska napisał(a):teksty sa dwa
kreska napisał(a):<mysli> jesli ignorantami sa naukowcy i lekarze m.inn Prof. dr hab. med. J. Kruszewski to mysle ze mamy doczynienia z globalna zmowa lekarzy i weterynarzy na kozysc koncernow farmaceutycznych
kreska napisał(a): jesli biorezonans bylby skuteczny to ustawialby sie do niego kolejki ludzi, zwierzat i wszyscy byliby zdrowi![]()
kreska napisał(a):ale z tego co piszecie np.Aga-2 biorezonans poprawil stan zdrowia a nie posluzyl do diagnozy![]()
kreska napisał(a):Barbapapa napisał(a):kreska napisał(a):Piszesz ze aparat Mora zdiagnozowal grzyby , ktore spowodowaly nowotwor ale sekcja go nie wykazala to gdzie sie podzial?bardzo bym chciala zrozumiec te zawilosci![]()
pozdr
Przykro mi że nie przeczytałaś zamieszcznego wyniku sekcji ( a po to właśnie go w całości zamieściłam). Jest wprost napisane jaki nowotwór znaleziono.
a moge prosic o link do badania histo...bo niestety na forum znalazlam inne wyniki oprocz tego wlasnie , ktore stwierdza jednoznacznie nowotwor i okresla jego typ?![]()
pozdr
Barbapapa napisał(a):kreska napisał(a):Barbapapa napisał(a):kreska napisał(a):Piszesz ze aparat Mora zdiagnozowal grzyby , ktore spowodowaly nowotwor ale sekcja go nie wykazala to gdzie sie podzial?bardzo bym chciala zrozumiec te zawilosci![]()
pozdr
a moge prosic o link do badania histo...bo niestety na forum znalazlam inne wyniki oprocz tego wlasnie , ktore stwierdza jednoznacznie nowotwor i okresla jego typ?![]()
pozdr
Ależ oczywiście że możesz prosić. Niestety ja nie mam labolatorium, nie jest też moim zawodem wykonywanie badań lab., ale zwróć się bezpośrdnio do Uczelni , do osób podpisanych pod sekcją i myślę że nie powinnaś mieć najmniejszych problemów z uzyskaniem interesujących cię informacji. Ja kupiłam i słono zapłaciłam emocjami oraz pieniędzmi za kompleksową usługę, a jej efekt wstawiłam na Forum.
W zależności od zadanego komputerowo programu służy albo w celu diagnostyki, albo w celu leczenia
Powrót do - Nowinki medyczne i farmaceutyczne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości