Moderator: Anirysova
kruszon napisał(a):A może taka wymiana barterowa - reklama zostaje, a Dystrybutor w zamian daje jakieś fajne fanty na "szwajcarski bazarek"...
Tess napisał(a):kruszon napisał(a):A może taka wymiana barterowa - reklama zostaje, a Dystrybutor w zamian daje jakieś fajne fanty na "szwajcarski bazarek"...
To by było idealne, a jakby tak miesiąc w miesiąc to możemy i na głównej stronie podlinkować, co?
Tess napisał(a):Zgłaszam się na ochotnika jako Admin. Panie Wojtku - proszę o kontakt.
Aga-2 napisał(a):Wydaje mi się, że gdyby forum miało firmować taki produkt, to dobrze by było gdybyśmy jednak mieli pewność, że to w ogóle działa. Nie byłoby dobrze, gdybyśmy firmowali bubel. Czy ktoś zna ten produkt? Używał? Widział dobre skutki jego działania?
pana Wojtka jeszcze nieznamy, ale mamy nadzieje poznać z jego psiakami na Goczałkowickim grillu
Sprawdzałam skład i rozmawiałam z moim wetem. Preparat zawiera glukozaminę - zatem tak czy inaczej pomaga. Co do orzecha kombo, który jest drugim najwazniejszym i ponoć unikalnym składnikiem - trudno mi powiedzieć, ale sprawdzę. Zdaniem mojego weterynarza - na pewno stawy wspomoże, ale stwierdzenie, że "koniec z dysplazja" jest raczej na wyrost.
Panie Wojtku, czy dysponuje Pan moze wynikami badań odnosnie Cetylu-M? Jak to wyglada klinicznie? I na temat orzecha Kombo bym poprosiła. Ciekawia nas wszelkie nowinki, które moga pomóc naszym psom, ale lubimy wiedzieć co im podajemy...
Powrót do - Nowinki medyczne i farmaceutyczne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości