Moderator: Anirysova
Szam napisał(a):Barbel, poszedl w zeszlym tyg mailing do wszystkich uzytkownikow forum. Widzisz odzew.
Aga-2 napisał(a):Zuzanda napisał(a):Jestem z psem godzinowo się dopasuje do reszty .
Mysle że zaraz po finalach ale to moze nich zadecydują ci co maja daleko do domu![]()
Dziękuje organizatorom za to spotkanie ,uważam że wiedzy nigdy za wiele a i tak głupi umieramy
Podpisuję się pod tym postem![]()
Zuza, tym co są z daleka, to pasuje jak najwcześniej, żeby w domu być przed północą. Ale musimy przecież poczekać na finały. Czy ktoś zna plan? Może w katalogach z zeszłego roku jest napisana godzina finałów? W tym roku powinno być przecież podobnie...
Szam napisał(a):Barbel, poszedl w zeszlym tyg mailing do wszystkich uzytkownikow forum. Widzisz odzew.
kreska napisał(a):Szam napisał(a):Barbel, poszedl w zeszlym tyg mailing do wszystkich uzytkownikow forum. Widzisz odzew.
To ja skladam reklamacje, ktora juz wczesniej skladalam przy okazji innego mailingudo mnie nic nie doszlo wiec moze inni tez nie dostali a czasem nie wystarcza czasu na bierzace sprawdzanie watkow
![]()
pozdr
Katarzyna Saganowska napisał(a):Czy ktos ma mozliwosc wypozyczenia gdzies taniego namiotu? Musi miec zaciemnione miejsce do powieszenia ekranu..
kabi napisał(a):jaki jest ostateczny koszt? niestety jestem wypluta finansowo,a wrecz troche zadluzona,dlatego nawet nie zapisalam sie na wystawe w wawie :(
Takze musialabym poznac cene,zanim sie zdecyduje...
Powrót do - Informacje o seminariach, konferencjach, odczytach itd
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość