Moderator: Halina
AniRysTeam napisał(a):saganka napisał(a):A moze powinnismy przestac milczec i powinnismy pisac o tych "podwojnych" hodowlach? Nie wiem, czy to cos zmieni w mentalnosci tych ludzi, ale moze przestrzeze niektorych poszukujacych psiakow przed zakupem tam wlasnie...
A skąd wiesz czy nie pojawią się wpisy osób, które będą chciały w ten spsób wyeliminować konkurencję?
Już teraz zdarzają się osoby, którzy obgadują inne hodowle i opowiadają niestworzone historie![]()
Szkoda, że w Polsce nie ma zwyczaju zawierania umów na piśmie, wtedy łatwo byłoby wszystko udowodnić.
AniRysTeam napisał(a):E.Ś. napisał(a):Czytając powyższe posty , aż krew mi się gotuje w moim krwiobiegu !!!!
Z wiadomych przyczyn![]()
Ale dzisiaj już nie wytrzymałam , właśnie wyszła z mojej lecznicy druga już bernenka bez papierów !!!!!! A zgadnijcie z jakiej hodowli "wyszła"
![]()
" z GÓRALSKIEJ " od p. Lisko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ręce mi opadają, z głupoty ludzkiej !
A skąd wiesz, że faktycznie były z tej hodowli![]()
![]()
![]()
Każdy kto ma psa bez rodowodu może powiedzieć, że jest z jakiejś okreslonej hodowli, wziąć nazwę z "sufitu", albo z ZK.
Ja troszeczkę znam panią Lisko i wydaje mi się uczciwa i nie bardzo chce mi się wierzyć, żeby wypuszczała szczeniaki bez rodowodu
Powrót do Berneński Pies Pasterski
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości