Ależ tęsknie za takimi maluszkami. Odwiedziny babci też całkiem fajne, takie maluszki pachną cudownie. Opiekunów ludzkich i psich całkiem niemała gromadka . One już są takie duże że możesz wrócić do sypialni
Sabina napisał(a): One już są takie duże że możesz wrócić do sypialni
Nie mam mowy -Wrócę w dniu kiedy rano się obudzę i będę miała je w łóżku-to znak że pora przenieść je do "bawialni ":-P -Aniu "Twoja dziewczynka" już nie kruszynka
Helo- ale tu wesoło i miziaście. Zdjęcia dziewczynek i chłopców na rękach urocze!!! Poza tym jak widać cała berniowa rodzina nadzoruje wychowanie dzieci - podczas gdy babcia śpi - no odpoczywać też kiedyś trzeba. Gosiu to ile one teraz mają tygodni? Uściski dla dwunożnych - trzymajcie sie berniowej kupki MAjowi
Ale cudne. Najpiękniejszy wiek. Jeszcze nie dają w kość, a już "kumate". Zanotuj Gosiu, który to tak "agresywnie" zareagował na ciumkanie. Wszystkie takie zasłuchane zastygły, a ten jeden się normalnie "rzucił". Trzeba go obserwować i zrobić mu dodatkowe testy psychiczne zanim opuści hodowlę W przyszłości może być groźny
O kurcze: "Bandytka" To widzę, że została już zidentyfikowana i zaklasyfikowana A ja myślałam, że to musi być chłopak... Co to się wyrabia na tym świecie, że baby takie agresywne
Dziś mieliśmy odwiedziny :)))) Iwonki i Marcina od Żiżi Było bardzo miło i mamy efekty tych odwiedzin -w końcu dopasowane imionka i pojedyncze fotki maluszków Dziś skończyły 3 tygodnie na początek pieszczochy próba ogarnięcia robaczków i mamy wszystkie Ciężka praca i efekty Czujna Czili-1700g REZER Czarująca Cecylia-1800 rezwr. Czadowa Czacza-1800 -REZERW Cnotliwa Cherry-1900 Cicha Karmen-1800 -bandytka rezerw
*************** chłopcy Czuły Czesio- -2000 Czarujący Chopin- 2100 Czarny C'Heban-rezerw-2000 Cirepliwy Czejn-rezerw-2000 Cichy Chichot-1800 REZERWACJA i Chrupiący Charlie oraz czarująca Niunia
Ostatnio edytowano 2009-12-12, 23:41 przez meggy, łącznie edytowano 2 razy