No to się doczekała

No to teraz czekamy na fotki z nowych domów

Benuś i Megi spały przy drzwiach wejściowych czekając na Boryska a Borysek już odjechał.......To dla nas wszystkich było bardzo trudne rozstanie.
Chciałam też podziękować , najpierw wszystkim osobom z Pszczyny którzy zauważyli błąkającego się psa , zareagowali ,pomogli , nakarmili..........Dziękuję Pani Ewie ze sklepu "Mamutek" że wszystkie potrzebne dla Boryska akcesoria sprzedała nam po cenie hurtowej.Panu Łukaszowi Przybyle że za zabieg czyszcząco-upiększający (w przypadku Borysa było to duże wyzwanie) policzył tylko połowę normalnej ceny.
Dziękuję forumowiczom za pomoc(także finansową ze skarpety),za zainteresowanie i troskę.
Przede wszystkim dziękuję ElzieMilicz za wsparcie , cenne rady(bo ja dopiero raczkuję jeżeli chodzi o DT) .Za to że prawie codziennie dzwoniła dowiadywać się o stan Boryska ( a sama ma przecież kila psów ,rodzinę , pracę....).
Dziękuję Elzie że znalazła wspaniały dom dla Boryska![]()
.
Marcie i jej rodzinie dziękuję że zaopiekowali się Boryskiem pomimo jego wieku.
Boryskowi i jego nowej rodzinie życzę wiele wspólnych cudownych , radosnych chwil![]()
![]()
aga.galin napisał(a):Och, jak to miło, że Angua (a w zasadzie Sybil) w końcu doczekała się swojego berna
Sybil Ramkin napisał(a):(worek ciastek dla psa (mojej roboty), przy najblizszej okazji spotkania, dla osoby, która wie, kto jest autorem książek, z których pochodzą obie postacie - Angua i Sybil Ramkin ;)- no i sorry za offtop.
Sybil Ramkin napisał(a):A dlaczego moge sobie tak tu przyjemnie offtopowac? Bo mój mąż zwolnił się na godzinke z pracy, żeby zobaczyć jak sie czuje Borys i wziąć go na spacer...Czyżby pies-cudotwórca wyleczył Zibiego z pracoholizmu?
Sybil Ramkin napisał(a):W mojej kuchni, biorąc po uwagę metreaż, tylko ratlerek... ale jak sobie przypomnę zdjęcia waszych bernów, jak się mieszczą na fotelach i jakie przybierają przy tym pozy do spania, to sie nie bede upierac, ze mi sie pies w kuchni nie zmiesci, żebym nie musiala tego potem odsczekiwać ;)))
aga.galin napisał(a):Jakoś tak nudno i cicho ostatnio w tym dziale. Marta z Boryskiem poinformowali, że zmieścili się razem w kuchni i od tamtej pory cisza (mam nadzieję, że w kuchni nie utknęli na dobre).
Sybil Ramkin napisał(a): Ciekawa jestem, czy ty na żywo też jesteś taka gaduła![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość