wypadało by się przedstawić: Orlando Otello Oudi i na końcu nasza(babcia)Omi nasze "kreciki"stają się coraz bardziej jak ja to określam- kształtne,a dzieciaki jak by mogły ,to spały by z nimi co nie ukrywam jest dla mnie nie lada wyzwaniem,gdyż teraz to dopiero trzeba pilnować ich wszystkich
Kasia jeśli np. przeszkadza....lub zajmuje na forum mój wątek dużo miejsca ,to proszę usuń lub zbanuj mnie... chłodem powiało oj powiało.......Sprzedane
Elwira nie denerwuj się .Pewnie chodziło o przeniesienie wątku do miotów sprzedanych ,żeby były aktualne dane . A szczeniaczki są śliczne zwłaszcza dziewuszka ,pozdrawiam
Babciu Elwiro spoko, wnusie są śliczne, i rosną jak na drożdżach co najlepiej widać na zdjeciu z młodym człowieczkiem ( doganiają go wzrostem ) zdrówka dla młodych Dużych i żeby trafiły na odpowiednich ludzi bo to najważniejsze
Dziękujemy za ciepłe słowa a jeśli chodzi o wzrost Dużych ,to nie jest aż tak szybki(raczej teren jest nierówny) i zdecydowanie za szybko trawa rośnie kosiarka nie stygnie