chi chi chi, dlaczego mnie te fotki nie dziwią babcia i dziadek równie mega-zakręceni naniuchali sie szczenięcego zapachu, zostawili, a ty Gośka teraz lulaj może sie babcia Iwonka naniuchała i zatęskniła...?
Przez nadmiar obowiązków zapomnieliśmy o pewnym ważnym wydarzeniu jakie miało miejsce wczoraj.....
.... a właściwie to trzy lata temu 6 czerwca Wszystkiego najlepsiejszego Adelko tak jak na obrazku Córcia Bianka Ci wczoraj piękny prezent zrobiła swoim młodzieżowym championatem Mam nadzieje, ze nie dostane po łbie od Pani Gosi za kradzież zdjęć
Bardzo dziękujemy naprawdę Kasiu kartka -przepiękna tak Adelka skończyła 3 lata -matko jak ten czas leci taka była malutka
a teraz sama ma takie kluski
Bez Twojego uśmiechu Bez Twojego oddechu Bez Twojej obecności ani minuty wytrzymać nie mogę. Bo tak mi mocno zawróciłaś w głowie 100lat w zdrowiu i zawsze blisko mnie
Dziś mięliśmy również forumowego gościa Justynkę Otinkową Wypieściła nasze kluski pomogła przy karmieniu i rozkochała w sobie Demonka No prawie jak na wystawie
Ostatnio edytowano 2010-06-08, 21:15 przez meggy, łącznie edytowano 1 raz
Justynka ale ci zazdraszczam tyle malenstw do miziania ja tez chceeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!! Demon bajera ale grzeczny pieknie stoi na wystawe z nim. Pozdrowienia dziewczyny!
Demonek zawrócił mi w głowie nie na żarty Cuuudo! Gosia zobaczysz, że go ukradnę (pewnie Beniu jeszcze by mi podziękował ) A od tych małych klusek, to ciężko odejść, można je tulić godzinami!
...ale zazdroszczę - ja też chce wy miziać takie maleństwa i pobyć troszkę w takim milusim towarzystwie jak te pluszaki....cudeńka... ale macie fajnie...