Pierwsza fota + komentarz do zdjęcia = atak śmiechu

Współczuję g*wnożerstwa

Moderator: Apcik
Jak to jakRayla napisał(a): Jak Bercie udało się wskoczyć do kontenera?![]()
![]()
ja osobiście jestem pod wrażeniem opowieści pańci Dakoty, ta to dopiero ma talent do poprawiania humorku. Polecam lekturę KLIKsaba&mlis napisał(a):A ja myslalam ze tylko aga.galin piekne historie o bernach potrafi pisac, a tu taki talent!
Uwierz mi, że o niczym innym wówczas nie marzyłam, ale bałam się, że drugiego starcia z histerią nastolatki w wannie mogłabym nie przeżyćOlcia napisał(a):Podziwiam, że nie wykapałaś cielęcinki po pierwszym tarzaniu - ja bym nie wytrzymała.
Ależ kochana wiem, że na smród skazana jestem do końca życia i jeden dzień dłużej, z wielkiej miłości zahartowalam się przy Bertusi-gównozjadku i umiłowanie do psów cuchnących jak widać mi pozostałoiwona_k1 napisał(a): I nie myśl broń boże ,że z tego się wyrasta![]()
!!! Co to to nie.U nas wszystko jest możliwe.Kupy tylko naszego gatunku!Tylko koń przebiją człowieka-chyba ze względu na walory smakowe
![]()
![]()
jak to gdzie? kultywujemy przecież na ringach... "średnia mechanika ruchu" ... "ruch nie w pełni wydajny, ograniczony"Roma napisał(a):Magda! a gdzie te czasy,kiedy martwiłaś się o Grandziulę, że taka smutna,nie chcąca chodzić ...
Ania, jakby tu rzec Ty byłaś tak najarana zwycięstwem Czaka, że nawet jakbyś wdepnęła w nasze Kilimandżaro świat nadal byłby różowy i pachniał triumfalnieannasm napisał(a):Ja tam specjalnie nic nie czułam w Poznaniu...
Ja jej broń Boże nigdzie nie schowam, ale po powrocie przez przypadek przyłapałam ją na czymś takim...Beatinka napisał(a):i nie chowaj jej do żadnych szuflad tylko wystawiaj ile sie da
marzena napisał(a): kontempluję sobie upływ czasu....![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości