No więc w końcu przyszła i na Mnie pora mam na imię Jacek i nie jestem alkoholikiem ;) za to bardzo się cieszę z nowego Forum, Portalu i Klubu ostatnio powodów do radości nie brakuję :) a też mam przyjemność zakomunikować iż mamy już setnego użytkownika więc kolejny powód do radości Pozdrawiam wszystkich serdecznie
No to i my z Maksiem się już przenieśliśmy Tylko znów będzie ciężki orzech do zgryzienia z dołączeniem zdjęcia. Ledwo co na poprzednim forum z trudnością opanowałam tę sztukę wklejania zdjęcia a tu proszę znów przede mną wyzwanie .
Witamy serdecznie na nowym Forum
Witam serdecznie !
Dopiero teraz się "przeprowadziłyśmy" ... tak szybko zleciał ten weekend dużo przemiłych wrażeń było A tak w ogóle to jestem Viola a moje szczęście to Kiara, jest bez rodowodu ma 4 latka.
Jesteśmy z okolic Poznania pozdrawiamy !!!
Roxanka napisał(a):Niestety zdjęcia dodać nie umiemy - wstyd się przyznać, ale to czrna magia.
Na głównej stronie portalu, po lewej stronie jest "menu", a tam opcja "profil" - wchodzimy w to i na samym dole (tak jak na "starym" forum) możemy dodać zdjęcie Mam nadzieję, że choć trochę pomogłam Głaski dla Roxanki
Witamy serdecznie starych i nowych znajomych na nowym portalowym forum. Dziękujemy Agacie i wspóltwórcom za kawał dobrej roboty magda, amigo, amba i toy
Witam.
Ja także dołaczam do Was. Szkodnika (Galwina) to juz chyba każdy na tym forum zna, razem z Natalią staram się go wychować na porządnego berna ;)
Pozdrawiam, Paweł