Danka2208 napisał(a):Frodo 1 rok waga 52 kg
o matuchno to całkiem,całkiem nieźle-Twój Froduś jako jeszcze szczonek(bo dorosły też jeszcze nie jest)bedzie za rok chyba największym bernolem na tym forum

nasza Nefra ma 8,5 m-ca i waży 41 kg
Moderator: Halina
Danka2208 napisał(a):Frodo 1 rok waga 52 kg
ewazoltowska napisał(a):bey NIEJADEK 19 m-cy 32,4 kg przy 64 cm w kłębie/mierzony przy pomocy własnej konstrukcji "laski" tzn na drążek od miotły nałożyłam plastikową deskę kuchenną z otworkiem równym średnicy drążka.Deska poziomo na kłębie pisakiem zaznaczony na drążku wysokość /
annasm napisał(a):A co ja mam powiedzieć przy naszych nędznych 51 kg....4 lata 69 cm...szczurek po prostu...
Kamil napisał(a):annasm napisał(a):A co ja mam powiedzieć przy naszych nędznych 51 kg....4 lata 69 cm...szczurek po prostu...
Nie wierze![]()
![]()
Pewnie waga się popsuła
... że niby Czakannasm napisał(a):A co ja mam powiedzieć przy naszych nędznych 51 kg....4 lata 69 cm...szczurek po prostu...
Majszczur napisał(a):... że niby Czakannasm napisał(a):A co ja mam powiedzieć przy naszych nędznych 51 kg....4 lata 69 cm...szczurek po prostu...ale chyba ważony na łyso i bez butów
Powrót do Berneński Pies Pasterski
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości