No dobra chciałyście to macie
![diabełek ]:->](./images/smilies/icon_70.gif)
Najpierw popiszę ,a na koniec mojego wywodu wstawię fotki
Wydra napisał(a):Uważaj Kaśka bo Ty niedługo uczłowieczysz tę swoją parę książęcą

Romka,jeżeli chodzi o uczłowieczenie,to już to dawno nastąpiło(jeżeli nie wierzysz,a nie jest to raczej trudne ,mój SZM mógłby na ten temat epistołę napisać),bo jak dzwonię do SZM to pytam czy dał im jeść,czy dał odżywkę,jakie były kupy i jakiego koloru,czy je mizia,czy śpią razem z nim ,czy nie jest im gorąco,czy wymienił im wodę i ile razy i tych czy jest o wiele więcej,a w pracy jak słyszą te moje pytania przez telefon zadawane SZM ,to Ci którzy nie wiedzą ,że chodzi o psiuty pytają się w jakim wieku mam dzieci,a ja zgodnie z prawdą odpowiadam,że córcia ma 10 m-cy,a synek 5 m-cy-no i wtedy zaczynają się gratulacje,że jaka ja laska po ciąży
Neda napisał(a):Chyba zaczynam współczuć wetowi

Ale za to Nefrunia będzie miała najlepszą opiekę, jaką można sobie wyobrazić.
Weci ,którzy będą zajmować się Nefrą ,a ma ich być 3+anestezjolog,już sobie wspólczują i mówią mi,że takiego upierdliwca jak ja nigdy nie mieli
dorciaj napisał(a):Kasiu doceniaj tego czyściocha

Doceniam i to bardzo,ale za to Nefra nadrabia za nich dwoje i z pedantki stała się prawdziwą świnką

A psiuty wprowadzę do katalogu w następnym tygodniu-obiecuję
daria napisał(a):Kasiu,para powalająca,skarpetusie cudne(strasznie mi się ta "wada"w umaszczeniu podoba)podkolanówki
Wiem,wiem(grunt to wrodzona skromność

)a u nas na bernolach wcale się nie znają i wszyscy twierdzą,że Obelix jest idealny,a Nefra ma za mało bieli

(a pewne nękające nas małżeństwo mieszkające w okolicach mojej pracy za małego proponuje już 5 tyś i głupki myślą,że ja się skuszę-a poszli won

)
Romked napisał(a):Obelix fantastyczny! Wygląda super podczas biegu, a szczególnie podoba mi się w pozycji siad. Jest bardzo dostojny (to chyba właściwe słowo).
Apcik napisał(a):aż się buźka sama w banana wykrzywia

piękny dwupak, a Obelix rośnie wielki i okrąglutki

Dziękuję,moja próżność została maksymalnie połechtana,i nie będę absolutnie temu zaprzeczać

,bo mały jest CUDNY
allam napisał(a):Kasiu, akurat ja nie należę do wielbicieli bernusiów, ale Twój "pet" skradł moje serce; czyścioch w skarpetkach cudny

On kradnie wszystkich serca,mała przylepa,kochany ślimolek-nawet osób,które zawsze mówiły,że nie lubią psów.A jest tak uroczy i milusi,że aż boli-moje małe kochane serduszko,mój pieszczoch najukochańszy,mój łóżeczkowy cieplutki kaloryferek,a jego petowatość i domisiowatość jest dla mnie tylko atutem
Neda napisał(a):A gdzie jakieś nowe fotki parki? Narobiłaś ochoty na Obelixika to teraz musisz zaspokoić ten "głód"

A że piękna dama Nefra mu w niczym nie ustępuje to koniecznie obfotkuj dwupaczek

Mizianki dla psiunków

zara,zara,nie pali się zara będą

jeszcze chwila cierpliwości
PaniBisiowa napisał(a):Kasia chyba sprząta

Teraz pewnie poleruje dach

i nie ma czasu na wrzucenie fotek

Mało się nie zejszczałam jak to przeczytałam,nie sprząta moja droga wcale bo nie,tylko leży kołami do góry,śpi i w między czasie łazi z psami po lasach
Danka2208 napisał(a):Ja chyba zagiluje i zasmarkam

galerie jak nie bedzie zdjęć

Wydra napisał(a):Ale to jest do niej nie podobne

tyle dni bez fotek
Chyba coś ważnego w jej życiu musiało się wydarzyć, że nie ma czasu na swoją ukochaną galerię
Kasiu to dla Ciebie

Danka Ty się nie smarkaj,bo nie ma czego,gile wytrzyj ,albo wciągnij

,toć mówię,że zara będą (a widzisz jak ja pałam miłością ogromną do Twojego Frodzisława,to ty mi taaaak żałujesz,a ja już na pamięć znam Twoją galeryjkę)
Romciu podobne lub nie sama nie wiem,bo jestem bardzo krótko na forum,ale obiecuję poprawę(p.s.a o ważnych wydarzeniach na razie cicho sza niech się jeszcze bardziej wykluje

)
A teraz pochwalę się zapędami Nefry-a już myślałam,że zrobiła się z niej dama,a tu co pstro,myślał indyk o niedzieli,a w sobotę łep ucieli

:A więc sąsiadka zaprosiła mnie z psami na herbatkę i dodam,że to nie była nasza pierwsza wizyta tyle tylko,że wcześniej wszystko co mają żywe było w zimie w klatkach(kurki ozdobne,króliki,kaczki.bażanty) i jak Nefra wpadła i zobaczyła,że to wszystko chodzi luzem,to najpierw przeprowadziła atak na króliki robiąc z nich prawie pasztet,a później zagoniła kaczki do stawu

,przyprawiając mnie prawie o zawał(bo wcześniej woda była dobra,ale tylko w misce),i zadowolona z siebie wyciągnięta prze zemnie siła z całą garścią w paszczy kaczych piór,a cieszyła się tak z tego jakby jej kto w kieszeń najsrał

,a ja przepraszałam,przepraszałam-a Obelix siedział i patrzył na Nefrę jak na kosmitę,nie rozumiejąc czym się tak podnieca
4mala napisał(a):Chciałam wzbudzić lekka zazdrość, bo właśnie miałam okazje wymiziać Obelixa, dostać soczystego buziaka od tego mega przystojniaka

Jest po prostu cudowny

[/quote]
Dziękuję Aniu za miłe pogaduchy,i za możliwość obejrzenia i miziania Waszego białaska-CUDNY CHŁOPAK

(jutro nadrobimy fotkowanie,bo dzisiaj z tego wszystkiego zapomniałam)
A dodam,że do Ani zabraliśmy tylko Obelixa,bo Nefra ma końcówkę cieczki-jednak Mały był tak przesiąknięty cipnymi zapachami Nefry,która została w domu,że Koksik tak go wytrykał(głowę,ogon,oczy),że na pewno padł jak zbity po takiej ilości seksu(dodam,że Vector też próbował,ale mój Obelix odszczeknął mu się tak,że aż się zdziwiłam,że on tak potrafi

)
No dobra a teraz fotki:I fotek nie będzie dzisiaj bo mi net nie chce ładować zdjęć,ale nic straconego,bo jutro to będzie dopiero rarytas ,bo nasza książęca para będzie gościła 4malę i umalę z psiutami-czyli mafiozów

(więc fotorelacja na pewno będzie obszerna)