Swiat Spartków

Galeria z ogólnym dostępem. Można się tu pochwalić swoją pociechą!

Moderator: Apcik

Re: Swiat Spartków

Postprzez Wydra » 2011-08-04, 22:38

Nie ma to jak u babci i dziadka <tak> śliczne masz wnuczki Alu. :-D
Wydra

Ostrzeżeń: 0

Postprzez kerovynn » 2011-08-04, 22:43

jeżu..... czemu moje babcie tylu psów nie miały......,
żebym miała mniej lat to normalnie bym sie wprosiła nachalnie na wnuczkę dodatkową :-D
wakacje z psami w łóżku.... ehhhhh,pomarzyć :-D :-D :-D :-D :-D
piękne fotki :-D :-D :-D :-D :-D
kerovynn

psy: DSPP Ester Czandoria Ogar Pl Nokturn Olfactus

Postprzez Alicja i Spartki » 2011-08-04, 22:44

Dziekuję bardzo ,ale teraz po powrocie jaki jest płacz w domu,ło matko :-D
Kerovynn, nie ma problemu zapraszam jako przyjaciela z forum :-D :-D
Alicja i Spartki

psy: spartki w ilosci 10 szt
Hodowla: spartanska Osada

Postprzez KasiaT » 2011-08-05, 09:36

Jak patrzę na te zdjęcia,to sama z rozrzewnieniem wspominam wakacje u swojej babci <buja_w_oblokach>-też zawsze miała ok 6-7 psów tyle tylko,że przygarniętych z ulicy (psy w łóżku-oczywiście kogle- mogle i dodatkowo koty pod każdą pachą).Wasze wnuki zawsze będą wspominać te chwile i będą opowiadać je swoim dzieciom.
Piękne rodzinne zdjęcia zadowolonych człowieków i szczęśliwych psiaków :love:
KasiaT

psy: Nefra-Kropelka i Obelix-Leszczyna

Postprzez Majszczur » 2011-08-05, 09:46

"błogie lenistwo w ogrodzie" - cudna fota - niezależnie od tego ile by Ala miała wnucząt i tak dla każdego starczy po Spartku :lol:
Superaśne :love2:
moja babcia miała tylko jednego psiura i troje wnucząt za czasów mojego wczesnego dzieciństwa... buuuuuu... to jawna niesprawiedliwość... buuuuu...
Majszczur

psy: BPP: BERTA (*)... GRANDA (Princess Lovely Lady)

Postprzez kerovynn » 2011-08-05, 10:10

Magda nie narzekaj, za czasów mojego dzieciństwa babcia (ze strony taty) miała 17 wnuków i ŻADNEGO PSA - to dopiero dramat :ojoj: . U Was chociaz statystycznie przypadało 1/3 psa na głowę, a Spartki to w ogóle psia burżuazja :-D - nie dość, że każdy ma po psie to jeszcze jakim psie <buja_w_oblokach> <buja_w_oblokach> <buja_w_oblokach> <buja_w_oblokach> <buja_w_oblokach> .
Ale żeby nie było - babcia miała wielki sad czereśniowy, żarliśmy na umór, były tez śliwki, gruchy jak kapuchy i jabłka wszelakie :-D .
Pani Alu - przepraszam na offa ale na wspominki mi się zebrało a tu klimaty w sam raz :-D :-D :-D :-D
kerovynn

Postprzez Elmo » 2011-08-05, 16:07

Śliczne psie zdjęcia :love2:
Mi jeszcze trochę za wcześnie na wspominki, ale na pewno będę bardzo miło wspominać ten czas <buja_w_oblokach>
Moja babcia ma TYLKO 1 psa.... i do tego 3 ignorujace ludzką osobę koty :kulka: Jawna niesprawiedliwość...łee... tak nie można.... buuu <beczy>
Elmo

psy: Etap i... :]
Hodowla: Majowy Skarbiec

Postprzez annasm » 2011-08-08, 13:13

Piękne wakacje!
annasm
Administrator

psy: CHUCK Tanais(*), WINNIE(*) I COOPERS CHOICE

Postprzez Alicja i Spartki » 2011-08-20, 12:08

Kurcze musze sie wam pochwalic bo teraz juz moge. :-D :-D .We wtorek zawiozłam swojego prezunia kochanego do weterynarii na badania.Bidulek siedział tam calutki dzień do wieczora bo miał pobieraną krew co cztery godziny. Próbki poszły do Niemiec do badania.Nie bede mówić co czułam do wczoraj bo to już za mną.Wyniki przyszły wczoraj po południu i okazało sie ze są idealne.Doktor Domaredzki sam jest jak to powiedział,,,,,,,,,w bardzo miłym szoku,,,,,,,,,,biorąc pod uwagę wiek spartka to wyniki ma niesamowite. :-D :-D ..Mój kochaniutki patrząc na wariackie ze szczęscia pląsy radosci panci dziadziunio pewnie pomyslał ze panci odbiło ale sam poderwał dupsko z podłogi i też wykonał pląsa w takt melodi ,,,,,,,,łubudubu niech nam żyje prezes klubu :radocha2: :radocha2: :radocha2:
ale żeby nie bylo tak do konca cacy,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
musze go jeszcze troche odchudzić :-) .Po krótkich negocjacjach spartek mi obiecał ze nie bedzie kradł już maseka ze stołu a na dowód swojej prawdomównosci po chwili buchnął kostkę białego półtłustego sera :-) :-) ze stołu .to na tyle przepraszam ze wam o tym pisze ale jestem taka szczesliwa ze musze sie podzielić tą wiadomoscia z wami. :-) :-) .Tym bardziej że sa na forum spartkowe dzieci i wnuki :-) :-) :-)
a oto dzisiejsza fotka zdrowiutkiego złodziejaszka
a oURL=http://imageshack.us/photo/my-images/853/12364022.jpg/]Obrazek[/URL]
Alicja i Spartki

Postprzez Elmo » 2011-08-20, 13:01

Cudownie :radocha2: :radocha2: :radocha2:
Elmo

psy: Etap i... :]
Hodowla: Majowy Skarbiec

Postprzez Agama » 2011-08-20, 13:36

i tak trzymać -masełko jest zdrowe ,a może nawet wplywa na długowieczność :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: szczęściarza
Agama

psy: Philadelphia, Alhambra, Fiona, Kayah i Nemezis
Hodowla: Z CICHEJ GÓRKI

Postprzez Asia » 2011-08-20, 14:00

<juhu> <juhu> <juhu> suuupppeerrrr!!!
buziole i miziańce dla wujaszka naszej Graszki :love2: <buzki> :love: <pies> <pies>
Asia

psy: GRACJA - Spartańska Osada F.C.I.

Postprzez Hekate » 2011-08-20, 14:01

W końcu jako prezes przykładem musi świecić, i pokazywać młodszym jak w dobrej koncycji się trzymać :-)
Hekate

Postprzez Wydra » 2011-08-20, 14:09

Szczęśliwy Prezes to syty Prezes <cwaniak> Alu! cieszę się razem z Wami zdrowiem Spartka, niech będzie z Wami jak najdłużej.Obym ja za 6 lat mogła napisać to samo <tak>
Wydra

Postprzez katarina1 » 2011-08-20, 14:54

Super Prezesie <juhu>
katarina1

psy: Lusia Spartańska Osada, Goliat (*)Spartańska Osada

Postprzez MaTaM » 2011-08-20, 15:20

Super dziadku Prezesie
Twój wnuk Zorro
MaTaM

Postprzez anula » 2011-08-20, 16:28

Super, tak trzymaj Preziu! dla siebie, dzieci i wnuków! :love: :okok:
anula

Hodowla: Astrolabium

Postprzez kerovynn » 2011-08-20, 17:50

:radocha2: :radocha2: :radocha2: :radocha2: :radocha2: :radocha2: kocham takie informacji :-D :-D
Pani Alu - przepraszać to Pani raczej powinna za zbyt mało opowieści ze Spartkowa :ojoj:
;-) :-D :-D :-D :-D :-D :-D
ale... wybaczam ;-) ;-) ;-) ;-) , bo rozumiem, że ma Pani dużo zajęć i czasem trudno znaleźć czas na pisanie :-D :-D :-D :-D :-D
kerovynn

Postprzez SwissW » 2011-08-20, 19:37

Cieszę się wraz z całym Spartkowem :radocha:

Za Spartka <winko> żeby jeszcze przez wiele lat kradł Pańci masełko ze stołu <rotfl>
SwissW

psy: Bobi i Riko

Postprzez Alicja i Spartki » 2011-08-20, 21:24

No to wam powiem :-) no i co że ja sobie przysiegam ze ich odchudze. Małż wrócił z pracy zjadł obiad owszem powiedział dziekuję i wykonał tylko jeden ruch podniósł tyłek z krzesła i wyciągnął z półki deskę do krojenia.Wystarczył ten szmer i wszystkie spartki momentalnie znalazły sie w kuchni,no i co dalej to pewnie wiecie :-D :-D Z chlebaka wyciagnął bochenek chleba z lodóweczki masełko żeby nie było że cieńkie to osełke :-) a jak, <hahaha> nóż w rękę i spokojnie sobie chlebek kroi smaruje i gada do nastawionych osmiu par uszu wpatrzonych w każdy jego ruch ręki ośmiu par oczu i mlaskających z niecierpliwosci tez ośmiu jęzorów.Ja do niego mówie,,,,,,,,,,,,przecież rano ci mówiłam ze trzeba spartki odchudzić,,,,,,,,,,,odp,,,,,,,, no ale też mówiłas ze preziu ma dobre wyniki,,,,,,,,,,,tak ale jest troche za gruby,,,,,,,,, na to mój slubny ,,, :-) ,no wiesz co to może stancie na wage i zobaczymy kto grubszy,,,,,,,,już mi podniósł cisnienie,,,,,,,, ale spokojnie mówie,,,,,,,,,kazik ale naprawde trzeba im ograniczyć masło a o n na to ze stoickim spokojem.No to jutro nie dostaną bo nie bedzie dzis zjedzą. :-) :-) .Zanim sie obejrzałam bochenk chleba zniknął ze stołu.ja dostałam papierek po masle do wyrzucenia małż poptrzył na spartki oczywiscie zadowolony z siebie rzucił hasło ,,,,,,,,,,,wojsko pojadło to idziemy do pokoju poleżec :radocha2: .I tak nam minął pierwszy dzień odchudzania.
Alicja i Spartki

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Galeria psiaków