Co do kupna psa i calej tej historii szczerze zastanawiam sie do teraz czy powinnam na forum napisac wszystkie szczegoly wraz z nazwa hodowli i nie wiem czy w taki sposob powinno zalatwiac sie takie rzeczy. Prawda jest taka ze kupilismy psa wystawowego za 2500 zł,z ktorym wszystko mialo byc ok, po czym u weta okazalo sie ze mu nie zeszly oba jajka, w przegladzie miotu takiej inf nie bylo, Pan ktory owy przeglad robil nie odb tel a związek umywa ręce twierdzac ze widocznie pies nie wygladal na takiego co by jajek nie mial(kpina) Hodowca zaproponowal zwrot psa, nie zgodzilismy sie, bo juz zdązylismy sie do niego przywiazac poza tym myslelismy ze jajka zejda bo poinformowano nas i uspokajano ze pies ma czas do roku
Bede czytala zaraz o karlowatosci przysadkowej poki co wiem ze wtedy pies jest proporcjonalny wyglada dobrze tylko jest duzo mniejszy, taki berniol miniatura. Wczoraj trzeci z kolei wet wymienil tą chorobę jako jedną z mozliwych przyczyn, nie wiem czy wogole w Polsce byl taki przypadek i jak czesto sie zdarza.
agnes napisał(a):Kreska czytaj dokladnie co pisze. Nie dopisuj sobie prosze ze byl.to.endokrynolog bo tak.nie pisalam i tak.nie bylo. Moze nie czytasz wszystkich moich postow? Bo jesli by tak bylo to odnalazlabys w nich nazwisko Fabisz, Bojarski, endokrynolog z ktorym Bojarski sie konsultowal, lekarz hodowca ktory nie zauwazyl nie przyrastania a podawal Chorulon i wetka u ktorej wyszlo ze maly nie przyrasta a ktora twraz go m.in leczy dla mnie to 5 wiec zanim komus cos zaczniesz zarzucac upewnij sie ze sama nie popelnilas bledu
Tylko my bylismy w klinice doktora Fabisza, kto mieszka na Śląsku, ten wie że jest to bardzo dobra klinika i takie coś nam zasugerowano jako jedną z mozliwości.
Właśnie do Bojarskiego jutro jedziemy , bałam się że dopiero po świetach bedzie mozliwosc ale naszczescie juz jutro bedziemy mądrzejsi.
Póki co najbardziej prawdopodobna jest diagnoza powaznej wady genetycznej w wyniku ktorej mamy zaburzenia hormonu wzrostu. Taka jest opinia dr. Bojarskiego, moja wetka upiera sie przy zaburzeniu funkcjonowania trzustki
Powrót do - Rozwój psa czyli krok po kroku do dorosłości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość