Ślicznie wyglądaliście

Moderator: Apcik
właścicielka Florka napisał(a):Gosia super wybrała imię dla naszego stworka, już nie raz to mówiłam Nie miałam sumienia zmieniać mu imienia po tym jak zobaczyłam, jak wącha kwaituszki
baksak napisał(a): Możesz też wygrać jak będziesz miał chęć
agnieszka_wol napisał(a):No naprawde pieknie sie prezentowalisciePo prostu dobrana i piekna z Was para:D Florus
Rysia napisał(a):Gratulacje Floruś![]()
![]()
![]()
Tak sobie myślę że wiedziałeś gdzie usiąść, jeden samiec w śród pięciu dziewczyn - nie za dobrze Ci tam było
wiki napisał(a):Gratulacje dla Florka i oczywiście dla Ciebie Anieczko![]()
![]()
Super
![]()
![]()
Asia Morrisowa napisał(a):Dziękujemy za zdjęcie, Morris bardzo rozumie Florka, bo też ma zamiłowanie do kwiatków - zjadanie stokrotek, drzemka na rabacie, dobrze że kopania nie uskuteczniawłaścicielka Florka napisał(a):Gosia super wybrała imię dla naszego stworka, już nie raz to mówiłam Nie miałam sumienia zmieniać mu imienia po tym jak zobaczyłam, jak wącha kwaituszkibaksak napisał(a): Możesz też wygrać jak będziesz miał chęć
Masz szczęście do jasnowidzów. Gratulujemy wygranej i powodzenia wśród płci żeńskiej. Zdjęcie w babińcu cudne
gabana napisał(a):Lepiej szybko zgadujcie bo nie wytrzymam i powiem jak to się stało, że Floruś cały mokryFlorek piękny
![]()
baksak napisał(a):No Florek, nie mów, że wpadłeś do wody, bo ćwiczyłeś krok pijanego marynarza
Anna_K napisał(a):Ten wąż na pierwszych ze zdjęć to nie zaskroniec tylko moja teściowa !!! :)
baksak napisał(a):No to może Florek się dowiedział, że ma iść na tego squasha.
A że mu się to nie uśmiechało to pomyslał, że jak będzie mokry to go nie wpuszczą?
wiki napisał(a):![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A to ci Floruś , ukrywał tyle czasu co jest jedna z jego pasji
![]()
![]()
![]()
Uśmiałam się do łez .Aneczko widzisz jak Ty działasz na tych swoich facetów
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
właścicielka Florka napisał(a):teraz już wiem, że Flori pójdzie za mną wszędzie
(...)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości