Serdeczne pozdrowienia dla zawsze przyjaznego Majowego skarbca

Danute napisał(a): ... ale recesywny gen Tango jeszcze glębszy - ma ogon jak bernolki, zreszta piękny - istny pioropusz, na zadnich lapach futrzane "galife" i kudlaty grzbiet, teraz juz jest więcej podobny do bernolka. Gen, odrzucony na dobre 100 lat wstęcz, gdy į lyse, i kudlate swissie byly jedną rasą. Więc szwajcary wszystkich ras jednajcie się![]()
Danute napisał(a):Ale i te 40 kg, znienacka padające na plecy, nie jest latwo utrymac, a jak rwal za kotem na sliskich lisciach, zaszkodzilam nogę w 2 stawach, noga jak bela. Dzisiaj odpięlam go od smyczy, a on skoczyl biec naprzeciw jadącego uliczką auta, omal nie zemdlalam Probuje go uczyc posluszenstwa z ksiąžek, ale nici - piszą, že trzeba odwrocic się, gdy pies skacze na czlowieka, - Tango wtedy bardzo zadowolony skaka na plecy i nawet kąsa w miękkie miejsce Piszczalam tež wnieboglosy, gdy kąsal, to kąsal jeszcze silniej, a sąsiad latem przez otwarte okna szlysząc moje etiudy wokalu wychowawczego zaproponowal, že zadzwoni na policję, gdy syn będzie mnie jeszcze bil Ale pomimo wszystko Tangus jest najkochanszy
Danute napisał(a):ale od razu patrzy na rękę, czy mam smakolyk, bo bez niego nie bardzo chce siadac.
Danute napisał(a):na ulicy nie može się skoncentrowac, bo ježeli zobaczy kota lub gawrona, juž mu "siad" nie w glowie,
Danute napisał(a):tak samo z kupkowaniem, juž prazysiada - dobry dobry (smakolyk czeka), až tu raptem ujadanie psa czy inne glosne dzwięki i wszystko się konczy, i po dobrej godzinie kupka w pokoju
Danute napisał(a):nawet kąsa w miękkie miejsce Piszczalam tež wnieboglosy, gdy kąsal, to kąsal jeszcze silniej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości