Co tutaj tak cicho? Jak się miewa Roma? Świetny pomysł z tym oczekiwaniem przed bramą Ja mojego appka, a właściwie appusię odbieram w sobotę, 27 czerwca. Nie mogę się już doczekać! Może też zrobię tak jak Ty i wstawię zdjęcia oczekującej Emi? Mam je dzięki Pani Agnieszce z Czandorii, którą odwiedziłam już dwa razy, a z kolei Ona na bieżąco przysyła mi zdjęcia. Jak te psiaki-łobuziaki rosną. Koniecznie wstaw nowe fotki i napisz, co u Was
Wiem co czujesz Ewa,pamiętam jak ja czekałam na moją Emile-piękne to były czasy ciąża,poród,godziny spędzone na rozmowach z Panią Agnieszką,fotki jak mała się rozwija i rośnie i na końcu odbiór małej-coś pięknego Wyprawkę już miałam gotową jak Emila była jeszcze w brzuchu mamy... A tak swoją drogą to chętnie spotkałabym się z Panią Agnieszką,musze namówić pana męża na wycieczkę do Granówka Bardzo serdeczni i ciepli ludzie
Z bólem serca nie damy rady-jesteśmy w trakcie przeprowadzki ale jak się już urządzimy i wyrwiemy w trase to odwiedzimy i Ciebie i Panią Agnieszkę a potem Wy obydwie przyjedziecie do nas
Hej wklejam kilka świeżych zdjęć Romy,suczka ma się świetnie,czort z niej niesamowity śpię Taka jestem ładna kółko graniaste z siostrami jestem w trakcie wymiany zębów i śpiąca to mój mały opiekun,razem uczymy się wołać siusiu pozdrawiamy wszystkich