Dobra wiadomość jest taka,że Pani Agnieszka postanowiła raz na zawsze uciąć wszelkie nieporozumienia i pomówienia
 Dobra wiadomość jest taka,że Pani Agnieszka postanowiła raz na zawsze uciąć wszelkie nieporozumienia i pomówienia  Cóż....każdemu kiedyś kończy się cierpliwość
 Cóż....każdemu kiedyś kończy się cierpliwość  Wszystko ma swoje granice
 Wszystko ma swoje granice ![:] :]](./images/smilies/icon_45.gif)

Moderator: annasm
 Dobra wiadomość jest taka,że Pani Agnieszka postanowiła raz na zawsze uciąć wszelkie nieporozumienia i pomówienia
 Dobra wiadomość jest taka,że Pani Agnieszka postanowiła raz na zawsze uciąć wszelkie nieporozumienia i pomówienia  Cóż....każdemu kiedyś kończy się cierpliwość
 Cóż....każdemu kiedyś kończy się cierpliwość  Wszystko ma swoje granice
 Wszystko ma swoje granice ![:] :]](./images/smilies/icon_45.gif)

Wydawać może się komuś kto nie widział
 Wydawać może się komuś kto nie widział 

aneczka2014 napisał(a):Nie,uważam,że najwyższy czas aby w końcu głos zabrali hodowcy Czandorii co jak wiem już wkrótce uczynią

![:] :]](./images/smilies/icon_45.gif) A co mi się wydaje to już zostawię dla siebie drogie Panie
A co mi się wydaje to już zostawię dla siebie drogie Panie  Co do matek waszych psów-hodowca chyba nie musi Wam się tłumaczyć z tego co robi ze swoimi psami prawda????
 Co do matek waszych psów-hodowca chyba nie musi Wam się tłumaczyć z tego co robi ze swoimi psami prawda????
aneczka2014 napisał(a): Co do matek waszych psów-hodowca chyba nie musi Wam się tłumaczyć z tego co robi ze swoimi psami prawda????

aneczka2014 napisał(a): Co do matek waszych psów-hodowca chyba nie musi Wam się tłumaczyć z tego co robi ze swoimi psami prawda????
 aneczka2014, czy Ty w ogóle czytasz co Ty piszesz?
 aneczka2014, czy Ty w ogóle czytasz co Ty piszesz?
 Jak ja kupowałam Sindi miałam dokładny wgląd w papiery rodziców,zostałam poinformowana o ich badaniach ew.chorobach itd.Po co wracać do tematu?Nawet by mi do głowy nie przyszło,żeby mieć pretensje do hodowcy o to,że nie ma już w hodowli matki czy ojca mojego psa!Pretensje to ja mogę mieć do niego o inne rzeczy ale to nie temat na tym forum
 Jak ja kupowałam Sindi miałam dokładny wgląd w papiery rodziców,zostałam poinformowana o ich badaniach ew.chorobach itd.Po co wracać do tematu?Nawet by mi do głowy nie przyszło,żeby mieć pretensje do hodowcy o to,że nie ma już w hodowli matki czy ojca mojego psa!Pretensje to ja mogę mieć do niego o inne rzeczy ale to nie temat na tym forum 

Bo jakby nie była to by z pewnością nie wiedziała.....
 Bo jakby nie była to by z pewnością nie wiedziała.....  
   I ja też jak najbardziej uważam,że najwyższa pora zakończyć nagonkę na tą hodowle i dać szanse teraz wypowiedzieć się samym hodowcom
 I ja też jak najbardziej uważam,że najwyższa pora zakończyć nagonkę na tą hodowle i dać szanse teraz wypowiedzieć się samym hodowcom  Tylko kurcze oni nie są prawnikami i teraz nie wiem czy będą wiedzieli jak tą sprawę załatwić.....
 Tylko kurcze oni nie są prawnikami i teraz nie wiem czy będą wiedzieli jak tą sprawę załatwić.....  

Powrót do Duży Szwajcarski Pies Pasterski
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości