Patrząc na Gwiazdorkowe zdjecie az sie słyszy- "jestem Bond, James..... Bond " Halinka chyba musisz zacząc mu podawać teraz whisky miast wody ( tylko pamietaj koniecznie wstrząsnieta,nie mieszaną) Buziaczki!
Borka będzie rodzić za niecałe dwa tygodnie. Brzucha nie ma tak wielkiego jak ostatnimi razami, więc może trochę lżej jej będzie. Przygotowała już kolejną porodówkę chyba piątą. Muszę jej ograniczyć przebywanie na podwórku, bo jak ją znam to gdy się zadekuje w, którymś ze swoich mieszkanek to wołami jej nie wyciągnę na czas porodu
No to jeszcze troszkę ciężaróweczki . Beata nie śmiej się, mam porównanie . No ale jeszcze 2 tygodnie- no już niecałe. Bora ma energii za trzech. Biegałaby do upadłego. Kora w tym czasie prawie wogóle się nie ruszała a na spacer to dalej niż 50 m nie poszła.
Jak ja uwielbiam tu zaglądać Pani Halinko śliczne PSIAKI Borka śliczna i Kora piękna Maisa śliczno-piękna Jednym słowem pokolenia wszystkie piękniutkie
Dziękujemy z Borką wszystkim za pochwały . Magda strasznie mi się podoba określenie "śliczno-piękna".
Beatko zapewniam cię, że Borka bywała grubsza. Ja obstawiam , że będzie 6 krecików , góra siedem.