Moderator: Aga-2
Zuzanda napisał(a):Agata napisał(a):Zosia ja też jestem pełna obaw...tym bardziej, że do salonu już nawet nie próbuję się dostać. No cóż...zapomniałam i nigdzie Blani nie umówiłam![]()
![]()
A zrobiły jej się dwa wichry na grzbiecie i wolałabym, żeby zamiast nich pojawiła się tam piękna, równiutka sierść...nie wiem co ja zrobię. Pies nie będzie zapewnw wyglądał, ani prezentował się tak jakbym chciała
No wiesz Agata a do salonu firmowanego przez Twoja Blanie to nie łaska było sie zgłosić ???!!!
Nieladnie, nieładnie![]()
Duch Wrzosowisk napisał(a):Ogłiszenie Blani jest w katalogu-bardzo ładne i czytelne.
My też byliśmy w Poznaniu-cały czas przy australijczykach.Nie mamy żadnych zastrzeżeń do organizacji,a jesteśmy mile zaskoczeni cenami ,które nie są wyższe niż na innych naszych wystawach-wejście 10 zł ,parking 30 (jeżeli ma się zgłoszenie psa).
Stawka napisał(a):ja mam pytanko, czy naprawdę trzeba wystawiać na ringówkach... bo jak tak to ja nie mam sie co tam pokazywać... zadzwonie zaraz do Poznania i sie zapytam...czy jest taki obowiazek...
Ania od Berena napisał(a):Dziewczyny nie przejmujcie się! Weźcie ringówkę i smyczki na których ćwiczycie/wystawiacie i zobaczycie przy ringu- może sędzia nie bedzie wymagał ringówki!
Ania Cortez napisał(a):Z ta ringowka to chyba niemozliwe, powinni byli uprzedzic, my nigdy nie wystawiamy na ringowce, bo nasz artysta by z niej raz dwa wyszedł
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości