dziękujemy wszystkim gorąco

oczywiście czochrańce i buziaki przekazane
Apcik napisał(a):nastepnm razem do Cieszyna zapraszamy.... też jest sie gdzie wyszaleć
napewno kiedyś się wprosimy
Angelika napisał(a):Fionka oczywiście cudowna Bardzo mi się podoba Mam nadzieję że będę miała kiedyś okazję zobaczyć ją z bliska na jakiejś wystawie na przykład
Zdjęcia rewelacyjne Czy mogę spytać, przy użyciu jakiego sprzętu fotograficznego powstały?
aparat to Canon S3 IS, nieźle się spisuje, ale w porównaniu z innymi jest strasznie powolny
w tym roku będziemy na conajmniej 10 wystawach, kto wie, kto wie może się spatkamy
Grażyna i Coffee napisał(a):Zdjęcia i sama Fionka rewelacyjne , ona ma w sobie duszę artystki , podobnie jej Pańcia. Beata koniecznie powinnas rozwijać swój talent do fotografowania.
Pani Grażyno właśnie w tym kierunku uczę się od 2 lat

, ale fotografowanie ludzi to nie to samo

, najlepszym sposobem na dobre zdjęcia jest ćwiczyć, ćwiczyć i ćwiczyć, ja zaczynałam 6 lat temu, na początku były głównie kwiaty, potem ptaki (ptaki są dalej

kiedyś chciałam być ornitologiem, obecnie hodujemy drób ozdobny i drobną egrotykę, a i dzikich do zdjęć nie brakuje) no a potem przywieżliśmy Fionę, i aparat od 3 lat jest w użyciu prawie codziennie