Słuchajcie moje bodzio misie wlasnie z moment pójdą na pierwszą lekcje pływania żabką. U nas w dalszym ciągu pada deszcz na podwórku wody pełno ale tak krzyczą ze chcą na dwór ze nie zostaiają mi wyboru .Jako koła ratunkowe chyba nałoże im gumki od słoików bo balony nie wchodzą w rachube nie przetrwają próby spotkania z doroslakami.
pozdrawiamy.ja w tym czasie może zdąże posprzątać ich salon .
Boże jak te moje SPA wygladały jak wróciałm z miasta dramat w trzech odsłonach,ale za to teraz spią że hej-w każdym badź razie pierwszy deszczyk mają zaliczony,musialam co niektóre suszarką suszyć a jak mam kręgosłup przećwiczony
Ala próbowała zaprowadzic porządek i poukładac w szafkach
Jedzenie synchroniczne
Ciąg dalszy
zagadka - ile psów widzisz?
Co se będę tutaj tak sam siedział...
Lepiej poskubię to "cóś"
Tak mi rób
Wczoraj był przegląd bodziomisiów. Nie tylko pan doktor i pan z ZK byli obecni, ale najważniejszy przegląd rodziny zrobiłam też i ja. Więc to sa małe klocuszki od 6, 6 kg (Figaaroooo - pozdrawiam) do 5,3 kg w dół - chyba Fantazja... Dziewczynki malowane od linijki, u chłopca jeden ma wpis niewystawowy za kołnierzyk (Przynajmniej jeden porządnie witał szacowna komisję ) Ala ma co nosić... Jak widzą Miśkę, to gonia za nia, ile sił wlezie, byle tylko pociamkac chwilkę... Jak Miska ich widzi, to goni... Gdzie pieprz rośnie Tatuaże mają... Więc nawet marynarz będzie prawdziwy.... Bo co to za marynarz bez tatuaży???
Asia dziekuje dawno sie tak nie uśmiałam.Własnie wróciałm z pracy i szacowne mimozy oraz psy od walk zatargałam do domu.bo na dworze u nas zimno jak diabli i siadłam na moment żeby złapać oddech,kurcze cieżkie są jak licho .No lece do nich bo stęsknione za babcia alą-nie było mnie aż 4 godziny to muszą koniecznie opowiedzieć co sie na podwórku działo.Bez donoszenia wiem że zerwali sznur z praniem na ogrodzie .Jak tylko wóciałm to zobaczyłam ale to zasługa cici Oli i tatusia .Przecież nie ma lepszej zabawy jak podskakiwać i ciagnąć za szmaty aż do skutku -czyli aż wszystko wyląduje na trawie.