U nas nareszcie ciepło,maluszki juz od kilku dni są cały czas na podwórku ,spią w budach pierwszą noc migracji na dwór wieczorem zrobiło mi sie ich żal namówiałm Kaziak i zatargaliśmy do domu.Boze jak sie darły wytrzymaliśmy 10 min i wynieśliśmy zpowrotem.to mnie ostatecznie utwierdziło w przekonaniu że bernenczyk to nie tylko kanapowiec .Nie powiem jak są usmarowane mimo moich usilnych starań co do ich higieny mają to gdzies .Od jutra wznawiamy działalność w pokoju kąpielowym .dwa maluszki jadą jutro do nowych domków. [/img]http://img237.imageshack.us/img237/876/fuxije2wb2.jpg niestety Zdiec nie udało m isie wstawic.
Fabcia i Fantazja po kąpieli Fabia ostatnie minuty w rodzinnym domu-na zdieciu z nowmi opiekunami. a to piękna i wykąpana Fantazja -wiecie co zrobiła w nowym domku-na moment zostawili ja sama na podwórku wiec wdrapała sie na stertę węgla podobno wygladała cudnie -jednokolorowo a to brudasek Figaro-kąpiemy jutro wieczorem bo w czwartek wczesnie rano jedzie do nowego domku Aniu zobacz co wyrabia Twoja chrześniaczka Fabcia- oj będze z niej urwipołeć.Zastanawiam sie czy to czasem nie wiewiórka Aniu a to kolejny urwipołeć Fuksio
a tu Fortunka z ciocią Sarunią zobaczcie Sarunia ma 7 lat wydaje mi sie że wyglada dobrze Fortunka ogrodnik pozdrawaimy