Moderator: Halina
MRUCZanka napisał(a):I w ogóle jaką książkę polecacie żeby się lepiej dokształcić?
Roma napisał(a):A wybierze tego kto najbardziej mu odpuszcza i wtedy będzie miał przechlapane![]()
Roma napisał(a):Jeżeli mogę Ci coś doradzić to proszę zwracaj uwagę czy przypadkiem w domu nie ma śliskich posadzek i czy przypadkiem nie kuleje od czsu do czasu.Nasz Dino zachorował na młodzieńcze zapalenie kości i teraz jest problem ,bo nie dość że musieliśmy wyłożyć w kuchni wykładzinę,to jeszcze biedak chodzi tylko na smyczy już 2 tydzień.Nie wspomnę o lekarzu i narkozie.
MRUCZanka napisał(a):Roma napisał(a):Jeżeli mogę Ci coś doradzić to proszę zwracaj uwagę czy przypadkiem w domu nie ma śliskich posadzek i czy przypadkiem nie kuleje od czsu do czasu.Nasz Dino zachorował na młodzieńcze zapalenie kości i teraz jest problem ,bo nie dość że musieliśmy wyłożyć w kuchni wykładzinę,to jeszcze biedak chodzi tylko na smyczy już 2 tydzień.Nie wspomnę o lekarzu i narkozie.
Czy możesz mi powiedzieć, czym objawia się takie zapalenie kości?? Czy to,że Benio ma ciepłe poduszeczki łap świadczy o czymś poważniejszym??
Busola napisał(a):Apropos dżdżownic i ślimaków
nasza Kojka to uwielbiała ...żaby, nie tyle jeść co polować, nie mam pojęcia skąd ten instynkt łowczy.
Mieliśmy stracha ze w końcu trafi na jakąś ropuchę dziwne substancje wydzielającą, a do tego szkoda nam było tych zabek, bo nam ładnie komary wyjadały
Powrót do Berneński Pies Pasterski
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości