Ania nie kracz lepiej nie , tak w normie niech bedzie a chętnych do odwiedzin serdecznie zapraszam nie ma problemu Agata ,Madzia . Odwiedziny u Benia Gosia i Sarunia z teściem też sie trzeba przywitac ja i Benio troszkę nieśmiałe zaloty po udanej randce pora sie pożegnać i pora wracac do domu słodki sen i teraz musimy tylko czekać na szczęśliwe rozwiązanie.
Ja jeszcze myślę cały czas Nie mam jeszcze pewniaków, ale kilka wstępnych ustaleń "w stylu bohaterskim" - w końcu to Spartki Dla chłopczyka - Geronimo, Galileo, Garibaldi Dla dziewczynki - Gloria, Grace (albo po polsku Gracja) Albo dla płci obojga Give Me Love - w stylu "miłosnym"
Marzena bardzo ładne, to bedziemy juz mieli Gaję ,Grację, Gaspara i Goliata mi podoba sie też imię Gabi-staram się wybierać krókie alb otakie które mozna skróciś żeby był ołatwo wymawiać Geromino tez bardzo mi sie podoba-można zdrobnić
Ja też mam kilka propozycji dla chłopców: Gustaw- Gucio, Grot, Gido, Gonzales, Gwido, Garry, Goldi,Gordon, Gunnar, Gamoń dla dziewczynek: Gina, Goja, Gratka, Greta, Gwiazda, Gaja, Gobi- Gabi, Gama może coś wam sie spodoba!
Dziekujemy za pomoc w wyborze imion dla maluszków a tak wyglada mamusia na trzy tygodnie przed porodem Niejadek z niej straszny ale futrujemy mamuske , a jedzenie urozmaicone oj urozmaicone żeby Sarobenki jakoś wygladały po ludzku
GrATULACJE pani Alicjo, dopiero doczytalam, ale Gosia zdąrzyła sie pochwalić jak byłam w Borównie Zyczymy szczesliwego rozwiązania i wspanialych domkow dla maluchow!!!