Adaś z Sawą oswajają ring tutaj zaczęło się ocenianie na pierwszym planie Sabrina i dalej Sawa, siostry herbu Spartańska Osada Adam wyraźnie coś szepcze Sawie do uszka, ale co to już ich tajemnica wygląda jakby rozumiał co sędzia mówi (w przeciwieństwie do matki ) Sawa miała nadzieję, że w tym pucharze są jakieś smaczki jednak nie ma? pewnie zjedli a to zdjecie podoba mi się najbardziej
Ania jak mi nie przywieziesz tych zdiec na płytce to.............no nie wiem co ......... ale babcia ala bardzo prosi .Nawet na te cześć wypiliśmy z dziadkiem Kazikiem po piwie a ja wiem co Adas mówił do Sawci .............że ją i tak kocha bez wzgledu na wynik cholibcia ja zawsze to swoim szeptałam do uszka a Aniu dodam że jak zobaczyałm Adasia tak tulącego do siebie Sawcię to sie ze wzruszenia poryczałam i wcale sie nie wstydze tego powiedzieć.
Znalazłam jeszcze zdjecie z porówniania a tak naszym zdaniem powinna wyglądać nagroda dla pieska zawartość pucharu (kurze spacerówki) została skonsumowana w tempie zaiste błyskawicznym!!!
Ostatnio edytowano 2008-09-15, 18:17 przez anula, łącznie edytowano 1 raz