Pogoda była dzisiaj wymarzona na górskie przechadzki , było pięknie - szkoda tylko , ze to już końcówka jesieni

Moderator: Apcik
Betty i Bax napisał(a):Och jacy oni śliczniA zdjęcia rewelacyjne ... Dla takich krajobrazów mogłabym się wyprowadzić z duzego miasta
Natalia i Galwin napisał(a):A czemu tylko kilka bernusiowych... Tak mało pokazałaśMy chcemy więcej
![]()
![]()
![]()
Nie wiem, może ja to już pisałam gdzieś... CO tam powtórze się - wiecie, że macie najpiękniejszy psi duet
AT napisał(a):Co roku latem lub jesienią jeździmy w jakieś góry a w tym roku niestety nie udało nam się i już się nie uda załapać na takie widokiz tym większą przyjemnością mi się ogląda Wasze zdjęcia. Psiaki mają raj na ziemi - takie piękne tereny spacerowe! nic tylko pozazdrościć! No i pięknych berneńskich Chłopców też można pozazdrościć (zwłaszcza Mufka by chciała mieć takich na własność mogła by ich na zmianę zamęczać
)
Drixon napisał(a):uwielbiam takie zdjęcia (zwłaszcza po technicznym kątem) - tech.pytanie - czym, a raczej jaka lustrzaną pstrykane? i jakim szkiełkiem?
Natalia i Galwin napisał(a): wiecie, że macie najpiękniejszy psi duet![]()
MB napisał(a):
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości