dobra koniec offów, proponuje powrót do tematu

Moderator: Anirysova
Poker napisał(a):nie chciałabym żebyście (...) w każdym wątku o inbreedzie psów ograniczały dyskusję (...) trudno jest pisać o dobrych stronach inbreedu
Beata i Fiona napisał(a):słuchajcie - a czy inbreed to nie bliskie pokrewieństwoczyli rodzic + potomstwo albo rodzeństwo, wszystko dalsze zalicza się raczej pod linebreed
Beata i Fiona napisał(a):(...)ktoś kiedyś pisał o świetnej włoskiej hodowli która przeprowadza krycia krewniacze, i która pochwalić się może naprawdę świetnymi psami (...)
dorciaj napisał(a):To ja może z innej beczki. Mam mojego Fita (Feniks Aninbernus). Jak przeglądałam jego rodowód i rodowody przodków to pojawił się tak kolor czerwony.. Proszę jeśli się komuś mądrzejszemu ode mnie zechce na te "czerwoności" popatrzeć. Proszę o opinię czy waszym zdaniem mój Fito nadaje się na reproduktora (bo przyznam, że o tym myślę) czy też dla dobra rasy powinnam to sobie wybić z głowy?
Pozdrawiam (pokojowo)
Ania Gd napisał(a):Może wrócimy do tematu i ktoś odpowie Dorci ?![]()
![]()
dorciaj napisał(a):....Ale oczywiście posłucham innych opinni
dorciaj napisał(a):To ja może z innej beczki. Mam mojego Fita (Feniks Aninbernus). Jak przeglądałam jego rodowód i rodowody przodków to pojawił się tak kolor czerwony.. Proszę jeśli się komuś mądrzejszemu ode mnie zechce na te "czerwoności" popatrzeć. Proszę o opinię czy waszym zdaniem mój Fito nadaje się na reproduktora (bo przyznam, że o tym myślę) czy też dla dobra rasy powinnam to sobie wybić z głowy? (...)
Aga-2 napisał(a):Jeśli jest wystarczająco urodziwy, ma stawy i "sprawy psychiczne" w porządku, to ja mu życzę wielu udanych "randek"
Poker napisał(a):pierwsze spojrzenie: nieco mało będzie niespokrewnionych dam, dość popularni przodkowie od 3 pokolenia: Aspen i Gemerska Poloma (Fanny)
Powrót do - Wszystko dot. rozmnażania i rozrodu. Dobór hodowlany. Inbreed.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości