snoopy:) wita na calego:) oraz jego historia ;/

Galeria z ogólnym dostępem. Można się tu pochwalić swoją pociechą!

Moderator: Apcik

snoopy:) wita na calego:) oraz jego historia ;/

Postprzez snoopy » 2012-07-08, 13:49

Obrazek jego pierwsze zdjecie mojego autorstwa:) :mrgreen: ogolnie to ktosz go zostawil w pobliskim lesie byl strasznie wychudzony poszlismy do weterynarza i okazalo sie ze to entlik nawet ma tatułaż nbarazie nie udalo sie zlokalizowac hodowcy ale najprawdopodobniej ktos go wyzucil bo nie nadaje sie na wystawy bo umaszczenie troche nie takie <uoee> :shock: :-x wiec ktos stwierdzil ze poco mu taki szczeniak zresztą nie wiem ale jak otym pomysle to sie denerwoje odrazu ;/ :-/ :[ <blee> ale nic wazne ze teraz bedzie mial dobrze :]
snoopy

Ostrzeżeń: 0
psy: entlebucher

Re: snoopy:) wita na calego:) oraz jego historia ;/

Postprzez Daria + Chila i Luna » 2012-07-08, 14:01

ja bym jednak zlokalizowala hodowce, bo wg polskiego prawa ma on dlugi czas na poszukiwania i moze wam psa odebrac nawet bodajze przez 2 lata
Daria + Chila i Luna

Postprzez snoopy » 2012-07-08, 14:03

proboje caly czas ale jest to troche trodne ale chce to zrobic bo snoopiego nie oddam <blee> <nono>
snoopy

Postprzez snoopy » 2012-07-08, 15:20

a i mam takie pytanko opowiedzcie mi cos o charakterkach entli czy czy wszystkie sa takie szczekliwe bo moj to szczeka zwlaszcza na obcych i na obce psy tez ale to drugie to bardziej ze strachu chyba ... po za tym chodzi za mna nawet do lazienki i nie moze przezyc jak czasam zamkne mu dzwi przed noskiem :mrgreen: a na ludzi szczeka bo chyba jest troszke nie ufny czy wszytkie entelki tak maja :P;)? :?: :?: bo podoba mi sie jego charakter zwlaszcza to lazenie za mna krok w krok :P:) pozatym znajomej tak sie spodobal snoopy (akurat ją toleruje i na nią nie szczeka ) ze chciala by takiego samego niedlugo ma urodziny to moze jej sprezentuje szczeniaka :P:) a przynajmnie snoopy bedzie mial towrzystwo hehe :mrgreen: :radocha2: ;-) 8-) :okok:
snoopy

Postprzez Olcia » 2012-07-08, 15:22

Śliczny :) Może komuś się zgubił?
Podaj mi proszę na PW numer tatuażu Snoopiego. Czy wiesz w jakim mniej więcej może być wieku?

Entle są nieufne i często oszczekują ludzi/zwierzęta/przedmioty, które tylko z im znanych powodów mogą stanowić zagrożenie ;) A chodzenie krok w krok jest chyba wpisane w geny :)
Olcia

psy: entlebucherka Negra

Postprzez snoopy » 2012-07-08, 15:34

jak pisalam wczesniej ma okolo 3 miesiace jak go znalazlam byl eychudzony i w nie najlepszym stanie wiec raczej sie nie zgubil:-/ :-?
snoopy

Postprzez Daria + Chila i Luna » 2012-07-08, 15:37

nawet tak maly szczonek mogl sie zgubic, a ty masz powinienes szukac wlasciciela
Daria + Chila i Luna

Postprzez snoopy » 2012-07-08, 15:39

szukam narazie chodowcy potem zobaczymy
snoopy

Postprzez Ruda » 2012-07-08, 16:38

Snoopy: Z całą sympatią dla Ciebie za opiekę nad psiakiem, prośba: możesz postarać się pisać starannie, używając poprawnej, elementarnej ortograficznie polszczyzny? Bardzo trudno z tego względu czytać Twoje posty !
Ruda

psy: cyrus@urania

Postprzez marieanne » 2012-07-08, 16:49

snoopy napisał(a):szukam narazie chodowcy potem zobaczymy

Po numerze tatuażu hodowcę znajdziecie bardzo szybko - najpierw trzeba zlokalizować oddział, do jakiego hodowla należy, a potem w oddziale sie dowiedzieć. I radzę sie z tym uporać, bo nie dość, że zgubić się mógł, to jeszcze możliwe, ze ktos go szuka.

Naprawdę, nic w tym trudnego nie ma.
marieanne
Moderator Działu

psy: BPP x3: Bohun, Zuzia i Bromba :)
Hodowla: Śledzikujący Bern FCI

Postprzez snoopy » 2012-07-08, 19:18

:mrgreen: już wszystko opanowane:) :mrgreen: ze maly sie zgobil ale szukalam poprzedniego wlasciciela to pozwolili mi go odkupic za nizsza cene zwlaszcza ze wlasciciel wczesniejszy wzial go ale niemogl zatrzymac ze wzgledu na alergie dziecka i chcieli go odsprzedac za nizsza cene!! <hura> :lol: jutro pojade zalatwic formalnosci odebrac papiery psiaka a buyli wlasciciele porosili jeszcze tylko zebym dawala znac co sie dzieje z malym :P:) :-) :-D no to teraz snoopy jest juz oficjalnie moj :mrgreen: :mrgreen: p.s czy wszystkie entle maja tyle nie spozytkowanej energii bo snoopiego wszedzie pelno i poprostu mozna powiedziec ze to male ADHD :P :lol: <faja> <juhu>
snoopy

Powrót do Galeria psiaków