jego pierwsze zdjecie mojego autorstwa:) ogolnie to ktosz go zostawil w pobliskim lesie byl strasznie wychudzony poszlismy do weterynarza i okazalo sie ze to entlik nawet ma tatułaż nbarazie nie udalo sie zlokalizowac hodowcy ale najprawdopodobniej ktos go wyzucil bo nie nadaje sie na wystawy bo umaszczenie troche nie takie wiec ktos stwierdzil ze poco mu taki szczeniak zresztą nie wiem ale jak otym pomysle to sie denerwoje odrazu ;/ ale nic wazne ze teraz bedzie mial dobrze
a i mam takie pytanko opowiedzcie mi cos o charakterkach entli czy czy wszystkie sa takie szczekliwe bo moj to szczeka zwlaszcza na obcych i na obce psy tez ale to drugie to bardziej ze strachu chyba ... po za tym chodzi za mna nawet do lazienki i nie moze przezyc jak czasam zamkne mu dzwi przed noskiem a na ludzi szczeka bo chyba jest troszke nie ufny czy wszytkie entelki tak maja ;)? bo podoba mi sie jego charakter zwlaszcza to lazenie za mna krok w krok :) pozatym znajomej tak sie spodobal snoopy (akurat ją toleruje i na nią nie szczeka ) ze chciala by takiego samego niedlugo ma urodziny to moze jej sprezentuje szczeniaka :) a przynajmnie snoopy bedzie mial towrzystwo hehe
Śliczny :) Może komuś się zgubił? Podaj mi proszę na PW numer tatuażu Snoopiego. Czy wiesz w jakim mniej więcej może być wieku?
Entle są nieufne i często oszczekują ludzi/zwierzęta/przedmioty, które tylko z im znanych powodów mogą stanowić zagrożenie A chodzenie krok w krok jest chyba wpisane w geny :)
Snoopy: Z całą sympatią dla Ciebie za opiekę nad psiakiem, prośba: możesz postarać się pisać starannie, używając poprawnej, elementarnej ortograficznie polszczyzny? Bardzo trudno z tego względu czytać Twoje posty !
snoopy napisał(a):szukam narazie chodowcy potem zobaczymy
Po numerze tatuażu hodowcę znajdziecie bardzo szybko - najpierw trzeba zlokalizować oddział, do jakiego hodowla należy, a potem w oddziale sie dowiedzieć. I radzę sie z tym uporać, bo nie dość, że zgubić się mógł, to jeszcze możliwe, ze ktos go szuka.
już wszystko opanowane:) ze maly sie zgobil ale szukalam poprzedniego wlasciciela to pozwolili mi go odkupic za nizsza cene zwlaszcza ze wlasciciel wczesniejszy wzial go ale niemogl zatrzymac ze wzgledu na alergie dziecka i chcieli go odsprzedac za nizsza cene!! jutro pojade zalatwic formalnosci odebrac papiery psiaka a buyli wlasciciele porosili jeszcze tylko zebym dawala znac co sie dzieje z malym :) no to teraz snoopy jest juz oficjalnie moj p.s czy wszystkie entle maja tyle nie spozytkowanej energii bo snoopiego wszedzie pelno i poprostu mozna powiedziec ze to male ADHD