Dziękuje wszystkim za miłe powitanie- wyobrażcie sobie że spotkałyśmy dziś na spacerku berneńczyka - okazało się za mieszka 2 ulice dalej ma na imię Ziko,nie wiem tylko czy jest tez na forum czy mogę zapytać z której strony krakowa Mieszkacie Karolino i Freud ?
bardzo śmieszne to prosze napiszcie mi jakąś instrukcje do wstawiania i zmniejszania zdjęć - pisałam już ze jestem komputerowym niedojdą to troche wstyd ale to zdjęcie pomagał wstawić mi znajomy - bardzo prosze o instrukcje pozdrowionka
Tak patrzę i patrzę i patrzę na te fotki i na oczka Fugi i osobiście nie widzę nic niepokojącego. A już na pewno nie widzę powodu by je operować. Uważam, że przesadzasz Kamila !!!!! A twój wet wyczuł źródło łatwego zarobku. Dziś oczka, jutro dysplazja, a co wymyśli pojutrze ? Ty dziewczyno szybciutko zmień weta.
może masz racje że jestem przewrażlwiona , Polećcie prosze jakiegoś Dobrego Weta w Krakowie - bo jak widzicie ja chce dla niej jak najlepiej- jest moim 3 dzieckiem
o matko przepraszam za błędy siedzi ze mną moja mała córunia i kontoluje co ta mama robi a może ten klawisz nacisne h he he a i od czasu do czasu mówi hau hau jak widzi pieski