Guard napisał(a):Pytanie podstawowe czy zgadzacie się wszyscy na koszt 30 złotych od osoby.
Zgadzam się
Ja potwierdzam, że będę w składzie jeden człowiek (na 99%) i jeden pies. Nie robi mi różnicy czy będzie to 20-ty czy 21-y.
Moderator: DolceVita
Guard napisał(a):Pytanie podstawowe czy zgadzacie się wszyscy na koszt 30 złotych od osoby.
MartaD napisał(a):My 2 osoby i 3 psy (to tak wstępnie)
frappe napisał(a):Dwie osoby + 1 Panda
frappe napisał(a):Myślę, że można zrobić przedpłatę Pani Walorczyk albo uzgodnić, że każdy płaci indywidualnie na miejscu. Jestem pewna, że wszystko ładnie wypali
frappe napisał(a):... Jestem pewna, że wszystko ładnie wypali
P.P. napisał(a):1.Termin nie ma znaczenia / 20 czy 21 grudzień / ale z ostateczną decyzję proponuję odłożyć do środy aż wypowie się Kinga ,
Guard napisał(a):P.P. napisał(a):1.Termin nie ma znaczenia / 20 czy 21 grudzień / ale z ostateczną decyzję proponuję odłożyć do środy aż wypowie się Kinga ,
Nie kierujcie sie nami, tylko patrzecie na większość.
My prędzej czy później i tak dołączymy do szwajcarskich spacerów, a miejsce mam nadzieję, że się spodoba i będzie naszą "bazą" nie tylko na ten jeden spacer. Może kiedyś jakiś weekendowy zlocik ??? Kto wie, wiecznie nie będą tam remontować.
Z naszymi starszymi szwajcarkami zaczęliśmy "szkółkę" zbyt późno i nie chcemy tego błędu powielać.
Stąd pomysł, aby Scarlett już zaczęła naukę w towarzystwie obcych psów.
Powrót do Szwajcarskie spotkania
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości