Moderator: Anirysova
Beata i Fiona napisał(a):Odnośnie tematu![]()
Spotkałam się z opinią że jeżeli u suki jest podejrzenie nowotworu albo jeśli ma nowotwór wielu wetów zaleca właśnie pokrycie i ciążę ...
Co o tym sądzicie?
Beata i Fiona napisał(a):Spotkałam się z opinią że jeżeli u suki jest podejrzenie nowotworu albo jeśli ma nowotwór wielu wetów zaleca właśnie pokrycie i ciążę ...
Co o tym sądzicie?
Beata i Fiona napisał(a):czy są znane przypadki w których ciąża "zadziałała" na raka?
Szam napisał(a): U ludzi tez z tym roznie bywa, czasem podczas ciazy z braku leczenia stan bardzo sie zaostrza.
Szam napisał(a):Co do leczenia ciaza ciazy urojonych to pic na wode fotomontaz
sabina napisał(a):Tylko oboje rodzice Azira zmarli z powodu problemów z nerkami, co często przytrafia się w tej rasie.
sabina napisał(a):...Nie robisz kryć wyjątkowych. Twoje krycia są w rejonie śląska.
Słyszałam na wystawie w Chorzowie, jakie masz podejście do zagranicznych kryć, jak to się jeździ i tak cytuje gówno wychodzi (Przepraszam). Pierwsze pojedź a później możemy podyskutować.
Porozmawiaj z Jaską, Duchem, Deikową,Eweliną, Bersetem,Eleuterią,Alturą,Tasmańską ile trzeba trudu włożyć żeby, znaleźć sprawdzić psa i pojechać tam.
Alice napisał(a):Ale a'propo "leczenia nowotworów ciążą", to może nie aż w takiej skali, ale to wcale nie musi być do końca takie bezsensowne. Wiadome jest, że podczas ciąży następuje ogólne zmobilizowanie organizmu. I właśnie w ten sposób mogą się zaleczyć lub nawet cofnąć różne schorzenia nie tylko u zwierząt ale u ludzi.
Mówił mi o tym swego czasu pewien dość dobry neurolog, w związku z moimi problemami ze stawami. Twierdził, że choroba może zniknąć właśnie po ciąży i że jest to dość często spotykane w przypadkach, kiedy np. leki nie działają.
Powrót do - Wszystko dot. rozmnażania i rozrodu. Dobór hodowlany. Inbreed.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości