Cefreud napisał(a):-WEKERLEI-NAGYMEDVE JOKER ( Int..Multi Ch., Zw. Europy 1999 i 2000, Zw. Swiata 01 )
-Tertzo ' s QUEEN OF SHEBA ( KCH KLBCH DCH , VDCH , INTCH KBHV95 NCH , SCH , NORDCH ) Tłumaczenie tytułów : INTCH - Międzynarodowy Champion , NORDCH - Champion Krajów Nordyckich , DCH - Champion Niemiec , DKCH - Champion Danii , NCH - Champion Norwegii , SCH - Champion Szwecji , KBCHV95 - Klubowy Zwycięzca , KLBCH , VDCH - Klubowy Zwycięzca
-HONDO z Germańskiej Polomy- Mł.Ch.Pl. Ch.Pl.Ch.RUS,Ch.Lt,Zw.Kl.`01,BOB,INTCH,Zw Pl.
-CHARA z Gemerskiej Polomy MłChPl, ChP
no to świetnie.A pozostałe?
P.S reklama była na allegro- i zapewniam,ze nie ja ją tam umiesciłam
Halina napisał(a):Hmm....nie wiem czy chodzi to, że ogłoszenie na allegro? Czy o to aby pokazać, że śzczenięta mają wśród przodków takich , którzy zeszli na nowotwór? To raczej tajemnicą nie jest. Kayah ma również w rodowodzie takich przodków jak Aneta z Hadolan, która w czerwcu tego roku skończyła 12 lat i miewa się dobrze (chyba, że od czerwca coś się zmieniło?) Nagoja pożył też trochę - 10 lat, jego matka i babka 11 i 12 lat. Kayah nie ma samych nowotworowych przodków. Zresztą konia z rzędem temu kto wskaże taką linię, w której nowotwór nie wystąpił nigdy....
Cóż szybko poznałaś Agnieszko co to znaczy życzliwość.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości