Zawsze jak przyjeżdżam do cioci i wchodze na komputer to zaraz ciocia przychodzi i się pyta '' Są nowe fotki Gliata '' Goliś podbił jej serce na całego Moje zresztą też i to bardzo
Kasiu w marcu będziemy w Waszych okolicach z Szilą to mam nadzieje że się spotkamy na spacerku Choć mam nadzieje że sie szybciej spotkamy, może coś znowu w Barlinku zorganizujemy
czy te oczy mogą kłamać ? teraz tak odpoczywam po obiadku o co chodzi? troszke wygłupów w gościach na wigili ...czy pozuję idealnie? u Pani na kolankach odpoczywamy z Panem mamy dosyć
spalając świąteczne kalorie wybralismy się na spacerki.... nad morzem dzisiejszy leśny spacerek ...okolice Szumiącej Kniei, pięknie tam jest
z maluszkami u Pani Halinki atakujące Bernusie szalejący Goliat troszke widoczków
zabawa z Laleczką rozprawię się z Niedźwiedziem mój niedźwiadek mam słabość do Laleczek spacerek Sylwestrowy mam już 4 miesiące...jestem duuuży chłopak pod choinką z kosteczką po szaleństwach Sylwestrowych język mi sie plątaczy pośpiewamy
Jejciu Kasia jak ja wam tego morza zazdroszczam a Goliś grzeczny są bo jego siostra gabrysia z pomocą mojego męża pokazuje co potrafi a potrafi już wiele a przy tym mają oboje taki niewinny wzroczek. -kiedyś jak strace cierpliwosc udusze oboje