Z tego zamieszania nie zdążyliśmy się pochwalic ,że była u nas w sobotę Babcia Ania i Dziadziuś Rysiu ,przywieżli nam prezenty od Gwiazdki bo bylismy baaaaaaaaaaardzo grzeczni Bardzo dziękujemy .
Byliśmy, zobaczyliśmy i jesteśmy zachwyceni Rzadko spotyka się takie wyrównane mioty, mocne, prawie jednakowo zbudowane, różnią się właściwie tylko umaszczeniem, przepiękne Niestety zapomniałam wziąć obiektywu z jasnym szkłem i fotki wyszły niespecjalne, ale może coś mi się uda wybrać
U nas wariactwo wczoraj pierwszy misiu pojechał do domku.Przebył pierwszą podróz 600 km bez żadnych sensacji .Spał i sikał jak był postój , ale jestem dumna Arthuś zamieszka w NIemczech ( ma być wystawiany) Mój CHAMPION
Dzisiaj miałam gości . Bardzo miło mi było poznać i zapraszam znów .dziękujemy za prezenty Bardzo jesteśmy grzeczni zdjęcia ze spotkania wieczorem jak mnie zaba nie opluje
matkoooooooooooo Agnieszka tylko schrupać takie kluseczki, wszystkie są bosssskie , wymiziac jej wszystkie prosze ode mnie cmokaski dla całego Bocianego Gniazdka