Wszystkie zdjęcia super a fotka "ENTER" - rewelacja:) A najpiękniejsza w tym wszystkim jest oczywiście mała tricolorowa ślicznotka! Wiolu - cudniasta ta Twoja Pandusia!
Wow, ależ ta panienka szybko rośnie i jaka piękniasta jest... mniam, mniam Słodziutki tricolorek. I jak sie nie zakochać we wszystkich berniołkach? Violuś, buziole w sam śliczniusi pyszczek dla Pandusi od Hectorka
Ależ Pandeczka urosła od czasu jak zaglądałam tu kilka tygodni temu. Coraz piękniejsza jesteś gwiazdeczko.Rośnij zdrowo i bądź pociechą rodzinki Pozdrawiam gorąco i miziam za uszkiem
Ale śliczna, rosnie jak na drożdżach, bardzo sie ciesze ze mogę ją tutaj podglądać Pozdrowienia dla rodzinki Pandziołka , czochranka i buziaki dla sunieczki od babci i mamy
Ładnie Pandusia grzecznie siedzi Lece dać Wam buuuzzziiiii Ćwiczymy "stój" jeszcze bez ringówki Prawie nam wychodzi Jak będę duża to tego terenu będę pilnować i tego patysia też No to czas na zabawę patysiem Prawie jak symetria Eeee czemu nie mogę wejść do stawku No to chociaż w kałuży się z kijkiem potaplam No i biegusiem Panda tak to właśnie ja Mój patysek Jaki dobry ten patysek Mały diablik Aaassiooowe zdjęcia Co w trawie piszczy Nalot na butelcię Wielki skok z małpką Baldzio lubie moja malpecke Na prawdę bardzo Lody na patysiu... ? Trzeba robić porządki żeby rybcie widziały jak to się robi Czasem mam ciemno przed ockami i nic nie widze A czasem oczka mi aż zielenieją Czasem jakieś mięsko znajdę Wtedy chwalę się na cały dom Uciekamy Yyyyy WILKOŁAK !!! Dziwne figle Łapki mi się plączą... Taka jestem groźna Tu uchwycone ostatki łapek, ponieważ Panda.... mnie przeskoczyła Uszy jak słonik Dumbo Ładny uśmiech dla wszystkich Głupiutki miny głupolka na koniec
Przepraszamy za zanudzanie Wszelkie wnioski czy zarzuty przyjmujemy w tym temacie