Jak ja zazdroszczę psiaków śpiących w legowiskach Bastek miał trzy, na żadnym nie spał co najwyżej szedł na nie gryźć kości Co rusz wymieniałam spanka na inne, bo może niezbyt wygodne, za małe, za duże ale po trzecim skapitulowałam chce spać na podłodze, niech śpi
u mnie tylko chwile się wygrzewa, czasem się zdrzemnie, później mu za ciepło i idzie spać na podłogę ale generalnie się przydaje, mi jako materac przy oglądaniu telewizji, a na wyjazdach Altek ma tzw swoje miejsce
Świetniasty Altuś Aniu pomyśl, co by to było, gdybyśmy się jednak spotkały - zabłocone berneńskie szczęścia
Rewelacyjne jest to foto przytulanka do śniegu, po prostu genialne ujęcie
Ja się właśnie zastanaiwam,czy Benkowi kupować posłanko,czy nie, bo z kocem jeździ, a i tak na nim nie śpi, bo woli drzwi wejściowe obkładać swoim futrem
pierwsza przymiarka spokojnie to było tylko na chwile a w kartonie sa tylko inne puste pudła tak szybko z niego psa towarowego nie zrobię przy okazji sprawdziłam czy warto zamawiać profesjonalną uprząż ale jak to się mówi, pierwsze koty za płoty
marzena napisał(a):No a jak mu się podobało ciągnięcie sanek?
Narazie był podpięty dwa razy, zachwycony nie był, zwłaszcza że przy pierwszym podejściu popełniłam wielkie fo pa i zapomniałam smaczków później śniegu nie było, ale teraz zaczniemy znowu, narazie rundki po ogrodzie