Nas też już zaczepiał pan z suczką bez papierów by umówić na randkę, a jak odpowiedziałem że Boston nie ma zezwolenia na krycie to popatrzył na mnie jakbym powiedział że ziemia jest kwadratowa. Zdawał sie mówić w duchu jaki ze mnie idiota i co ja mu w ogóle opowiadam - jakie uprawnienia???
Prześwietlenia zrobimy na pewno, testy - możliwe że też, zaliczamy kolejno wszelkie mozliwe szkolenia w okolicy więc powinny przejść bez kłopotu, na a wystawy...w zasadzie od przypadku do przypadku, te bliższe i pewnie przy "piorunującej"

masie naszego psiska w klasie dorosłych nadal będziemy słyszeć od sędziego, że drobnej budowy i medalowych lokatach mozna zapomnieć. No ale jedno srebro już mamy hihi i to chyba na tyle. A przy okazji dyskusji mam pytanie. Gdzieś na początku zostało napisane, że wystarczą 3 oceny dobre. Przekonany byłem że mają to byc doskonałe, ale w trakcie szkoleń znajomi też sie chwalili po wystawie w Głogowie, że maja już hodowlankę, bo dostali ocenę bardzo dobrą i tej jednej im brakowało dla suni. Nic nie dyskutowałem bo to inna rasa i tak to sobie wytłumaczyłem. Jak to jest z Bernem? Tak z ciekawości czystej pytam, bo ambicji reprodukcyjnych nie mamy.