nom tak można iśc dalej w tę strone ale ja jednak zawsze wybieram inną droge a tamtędy wracam z powrotem Ale co tam sami bedziecie chodzić:PP jak tylko masz ochote zwiedzić nasze okolice to zapraszamy my do tego parku mamy 2 kroki i chodzimy tam jak najczęsciej tylko możemy bo Abiszon uwielbia kąpiele
Słuchajcie - moze tak spacerek sobotnią pora popoludniową? To znaczy ok 14..??? W najbiższą sobote - poki zwaly śniegu są?? Leśniczowka w Czyżowicach jako start?
Aniu, ale suuuperancko! Muszę zapytać męża czy możemy jechać. Tak bardzo bym chciała!!!!! A jeśli by mój mąż nie mógł (on ma bardzo chorego tatę i nie wiem czy nie pojedzie do niego) to może mógłby ktoś z chętnych na spacerek zabrać nas po drodze???? Bylibyśmy bardzo, bardzo wdzięczni.
Ja z wielkim bólem serca musze napisać, że nie bedzie mnie z Frodo, Tomek musi wyjechać a ja muszę zostać ze Stingiem. On jest jeszcze za mały, żebym mogła go zabrać. Ale juz niebawem bedziemy na spacerkach w komplecie. Czekam na fotorelacje i pozdrawiam wszystkich. ps. Abi tym razem nie będzie miała przylepy na ogonie, którą musi za sobą ciąnąć
Spko Aniu - Barbel się Abi zajmie hehhehehe!!! Wiadomośc dla spacerowiczow - zbieramy sie o 13!!!!!!!!!!!!!! Na tylach leśniczowki w Czyowicach ( tylko tam jest odśnieżone)